Home Gaming 2017 NVIDIA GEFORCE CUP Toernooi heeft $30.000 Prijzenpot

2017 NVIDIA GEFORCE CUP Toernooi heeft $30.000 Prijzenpot

by Mark van Truijen

NVIDIA heeft vandaag de 2017 editie van de GEFORCE CUP aangekondigd voor alle fans van Counter-Strike: Global Offensive; nog altijd een van de meest populaire multiplayer first-person shooters vandaag de dag.

De online registratie voor de eerste van de vier kwalificatie GEFORCE CUP -toernooien begint op 8 april en is toegankelijk voor alle nationaliteiten. Vier groepswinnaars zullen gaan strijden tegen vier uitgenodigde teams – Fnatic Academy, PENTA Sports, Space Soldiers en Team Kinguin – in het hoofdtoernooi met geldprijzen tot en met $30.000. Het toernooi zal worden uitgezonden op lokale NVIDIA – en partner Twitch kanalen in maar liefst negen talen: Engels, Duits, Frans, Pools, Spaans, Turks, Italiaans, Arabisch en Roemeens.

De GEFORCE CUP finales vinden plaats in de Centennial Hall in Wroclaw, Polen op 27 en 28 mei tijdens het ESPORT NOW 2017 event; op het grootse, speciaal daarvoor ingerichte toernooi-podium. En de toegang is gratis!

Het Poolse Team Kinguin is de regerend GEFORCE CUP kampioen (als Dobry & Gaming team), en bestaat uit de spelers Grzegorz ‘Szpero’ Dziamałek, Mikołaj ‘mouz’ Karolewski, Damian ‘Furlan’ Kisłowski, Michał ‘MICHU’ Müller en Karol ‘rallen’ Rodowicz.

We zijn blij dat we weer mee doen met de GEFORCE CUP,” aldus Mariusz ‘Loord’ Cybulski, de coach van Team Kinguin. “We herinneren ons de laatste succesvolle finales nog heel goed en dit jaar belooft het nóg spectaculairder te worden.

Space Soldiers werd als organisatie begin 2015 opgericht en wordt vaak omschreven als het ‘Turkse superteam’ omdat deze bestaat uit de beste spelers uit het land. PENTA Sports, een Duitse club die officieel in 2014 gelanceerd werd, is het resultaat van een samenwerking tussen vijf organisaties. Fnatic Academy is het team van de wereldberoemde Fnatic en focust zich op het trainen van jonge, getalenteerde spelers. Spelers kunnen speciaal daarvoor ingerichte kamers gebruiken waar ze kunnen trainen vooraf aan iedere partij en kunnen uitrusten na slopende wedstrijden.

Het toernooi wordt gesponsord door AORUS, GIGABYTE’s premium gaming merk, en Acer met diens uitgebreide portfolio aan Predator gaming producten (laptops, PC’s en monitors).

We zijn zeer verheugd dat onze producten wederom onderdeel zijn van een van de meest belangrijke events uit de Poolse eSports scene” stelt Tomasz Szymański, Acer Marketing Manager.

Gamers kunnen zich registeren voor de toernooien via www.geforcecup.com vanaf 8 april. Zowel professionele – als amateurteams kunnen mee doen. De finales en geselecteerde eliminatierondes worden in het Engels uitgezonden op NVIDIA’s Twitch Channel. Gedetailleerde informatie, de registratie en alle schema’s vind je terug op de officiële website van het toernooi; www.geforcecup.com.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x