Home Gaming No Rest for the Wicked Update beschikbaar

No Rest for the Wicked Update beschikbaar

by Mark van Truijen

Moon Studios’ “No Rest for the Wicked” heeft zijn eerste grote contentupdate ontvangen na het betreden van Early Access, met de focus op de Cerim Crucible. De post-game kerker heeft nu een nieuw kunstthema, een nieuwe verkoper en Echoes voor een meer rogue-achtige ervaring.

Echoes bieden willekeurige buffs gedurende elke run. Verslagen vijanden laten Traces vallen, die meer Echoes laten activeren. De verkoper heet The Seneschal. Hoewel hun ware identiteit onbekend is, kunnen ze Gloamseeds gevonden in de Crucible ruilen voor Fallen Embers en de mogelijkheid om wapens te Exalt (wapenstatistieken en betoveringen te verbeteren).

De nieuwe factie is The Gloam, die gloeiende schimmels op hun lichamen hebben en anders vechten dan bestaande vijanden. Ze zullen verschijnen in de overworld met toekomstige updates, dus blijf op de hoogte.

Andere opmerkelijke kenmerken zijn onder meer eerdere toegang tot de Crucible – het kan worden geactiveerd bij het eerste bereiken van Sacrament. Regio’s zoals de Black Trench en Nameless Pass zijn uitgebreid met nieuwe functies en geheimen. Er zijn ook nieuwe gevechtsaanvullingen, waaronder het verbrijzelen van bevroren vijanden, het laten exploderen van degenen die door vuurbollen worden geraakt en meer. Moon Studios werkt ook aan het toevoegen van meer status aan de Crucible voor extra uitdagingen en bazen.

“No Rest for the Wicked” is beschikbaar voor pc via Steam Early Access. Het komt ook naar PS5 en Xbox Series X/S.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x