Home Gaming 135 nieuwe kaarten in Hearthstone met Descent of Dragons

135 nieuwe kaarten in Hearthstone met Descent of Dragons

by Jos Vis

Blizzard Entertainment heeft vandaag Descent of Dragons onthuld, een uitbreiding met 135 kaarten voor hun gratis, gratis te spelen digitale kaartspel Hearthstone. Het zal uitkomen op 10 december het wordt epische conclusie van Hearthstone’s allereerste jaarlange verhaallijn. Spelers wapenen zich met draconische vuurkracht – inclusief de mogelijkheid om te transformeren in Galakrond, de machtigste draak in de geschiedenis van Warcraft.

Het Jaar van de Draak begon met Rise of Shadows, waar spelers werden geïntroduceerd in de League of E.V.I.L., een schimmige organisatie onder leiding van de beruchte Archvillain Rafaam. In Saviors of Uldum dreigden de schurken een wereldpest te ontketenen, maar spelers sloten zich aan bij de League of Explorers om de dag te redden. Nu, in Descent of Dragons, zullen de krachten van goed en kwaad dingen voor eens en voor altijd uitvechten met behulp van draken – heel veel draken.

De Liga van E.V.I.L. is van plan chaos naar Azeroth te brengen door Galakrond te doen herleven – de vader van alle draken – die in verschillende vormen in Hearthstone speelbaar is als een set van vijf nieuwe Heldenkaarten. Beschikbaar voor de vijf “E.V.I.L.” -klassen zijn: Priest, Rogue, Shaman, Warlock en Warrior en daarnaast neemt Galakrond een vorm aan die geschikt is voor de overeenkomstige klasse, elk met een unieke Battlecry en Hero Power.

Cultische volgelingen en spreuken met het nieuwe sleutelwoord Invoke activeren het effect van de Hero Power van Galakrond. Door meerdere keren een beroep te doen, wordt Galakrond opgewaardeerd in zijn twee steeds sterkere vormen, waarvan de machtigste Galakrond is, Azeroth’s End – dat in het spel komt met een viervoudige Battlecry en een krachtige klauwaanval. Hearthstone-spelers die inloggen wanneer Descent of Dragons duikt ontvangen alle vijf Galakrond Hero-kaarten gratis.

Heldhaftige Druïden, Jagers, Mages en Paladins kunnen zich verzetten tegen de macht van Galakrond, of ze kunnen zich dapper voorbereiden op hun ondergang door de nieuwe Sidequests te voltooien, die een verscheidenheid aan toegankelijke doelen en beloningen in het vroege spel bieden.

“We houden ervan om voortdurend nieuwe ideeën met Hearthstone te verkennen, van het vertellen van een episch en jaar lang verhaal tot het introduceren van leuke nieuwe manieren om te spelen,” zei J. Allen Brack, president van Blizzard Entertainment. “Descent of Dragons belichaamt die waarde – we denken dat spelers veel plezier zullen hebben met alle nieuwe kaarten en de nieuwe gameplay-mechanismen die we introduceren met deze uitbreiding.”

Tot de lancering kunnen spelers twee verschillende Descent of Dragons-kaartenpakketbundels vooraf aanschaffen: een 60-packbundel met een Descent of Dragons-specifieke gouden legendarische kaart en de Shattering-kaart terug; en de enorme 100-pack Mega-bundel, inclusief die bonussen en de nieuwe Deathwing speelbare Warrior Hero. Deze bundels zijn beschikbaar voor respectievelijk € 49,99 en € 79,99; een van elk kan per account worden gekocht.

Op BlizzCon 2019 onthulde Blizzard Hearthstone: Battlegrounds, een geheel nieuwe manier om te spelen. Hearthstone: Battlegrounds is een rauwe acht-speler auto-battler met 24 unieke Heroes, waarin spelers minions werven, strategisch positioneren en kijken terwijl ze vechten voor suprematie.

Deze gratis spelmodus is ontworpen als een op zichzelf staande ervaring die Hearthstone als basis gebruikt, maar het is niet nodig om een ​​kaartverzameling te bouwen of te onderhouden. Hearthstone: Battlegrounds zal voor iedereen beschikbaar zijn wanneer het op 13 november in open beta komt. Een vroege toegangsperiode zal beschikbaar zijn van 5-11 november voor iedereen die BlizzCon heeft bijgewoond, het BlizzCon Virtual Ticket heeft gekocht of een van de Afdaling van drakenbundels.

Aan het begin van Descent of Dragons krijgt iedereen gratis toegang tot Hearthstone: Battlegrounds. Hoewel het niet noodzakelijk is om te spelen, kunnen Hearthstone-spelers optionele bonusfuncties ontgrendelen wanneer ze kaartpakketten van de meest recente uitbreiding aanschaffen (beginnend met Descent of Dragons).

Voor meer informatie over Descent of Dragons, vlieg je naar www.descentofdragons.com en kijk je binnenkort uit voor meer informatie over Battlegrounds.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: