That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Gaming, PC, PS4, Xbox One

10 Gouden tips voor Call of Duty : WWII

Call of Duty: WW2 is nu beschikbaar op PC, PS4 en Xbox One, spelers over de hele wereld gaan los met de game. Maar dit is niet de COD die je al jaren speelde, deze COD heeft wat tips voor nieuwe strategieen. Je haalt je voordeel echt uit de onderstaande video’s

Pas je aan aan de situatie

De eerste video praat Michael Condrey, Game Director voor Call of Duty: WW2, over de verschillende divisies in de game en hoe ze je helpen, het loont om soms te wisselen.

Leer de divisies kennen

Call of Duty: WW2 beschikt over vijf divisies waaruit je kan kiezen. Iedereen heeft zo zijn favoriet maar het is goed om elke divisie te leren kennen.

Speel de game modes

Zoals met elke PvP game beschikt ook COD over de diverse game modus. Nieuwe dit jaar is de War modus, lijkt een beetje op Rush uit battlefield. De actie is intens en vereist zeker team work.

Customization is de sleutel

In COD zullen spelers zich ontwikkelen, wapens eigen maken, en diverse settings zo instellen dat ze goed werken per map. Niet alles werkt goed op 1 map, customizen is het sleutel woord.

Overwhelming Power

In War mode speel je diverse scenario’s na, je zult een tank escorten, een huis overnemen, etc. Je speelt allerlei situaties uit de oorlog na.

Vecht samen, overleef samen

Call of Duty: WW2’s Nazi zombies is toch wel een gruwelijke modus, de wereld is overlopen door zombies. Blijf bij elkaar, speel samen en moord ze uit

Speel samen met vrienden

Speel samen, niet iedereen is goed in een 1v1, sommige zijn gewoon beter in de ondersteuning. COD draait dit keer meer om samenwerking.

Speel zoals jij wil

Geniet, speel vooral met iets waar jij je goed bij voelt. Het is belangrijk dat jij je op je gemak voelt in de game.

Stop met bewegen kost je je leven

We weten al dat het goed is om samen te spelen, maar nog beter is altijd in beweging te blijven. Ga je stil staan ben je zo dood.

Leer de mappen

De beste tip is, leer de mappen uit je hoofd. Weet alle ins en outs, alle hoekjes en kruipruimtes.

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE