Home GamingAndroid 10 Games om naar uit te kijken in November

10 Games om naar uit te kijken in November

by Mark van Truijen

Ja, het is november en de nieuwe games blijven komen. Deze maand gaat Nintendo gewoon door, knalt EA er twee titels in en komt ook Kojima nog even langs met zijn Death Stranding. Wij zetten 10 games op een rij voor je, waar kijk jij naar uit ?

Death Stranding

Ongeacht waar je ook vandaag komt of waar je de afgelopen maanden mee bezig bent geweest, het kan je niet ontgaan zijn dat Hideo Kojima’s Death Stranding deze maand uit komt. De game speelt zich af in de toekomst en legt de focus op Sam Bridges, welke gespeeld wordt door Norman Reedus. Wij hebben de game al gespeeld en onze review check je hier. De game komt 8 november uit.

Spirit of the North

Ontwikkeld door Infuse Studio en uitkomende op de PS4, Spirit of the North is een verhaal over verkennen. Het neemt een vos die een geest van een vos tegenkomst welke gebruikt wordt als Northern Lights guardian. Samen verkennen ze mysterieuse landschappen in een poging het mysterie op te lossen. De game is vandaag uit gekomen.

Star Wars Jedi: Fallen Order

Men was wat skeptisch, maar dit neemt steeds meer af. Star Wars Jedi: Fallen Order draait om Cal Kestis, een Jedi Padawan welke Order 66 heeft overleefd en in het geheim leeft. Dit duurt niet lang en al snel moet hij vechten voor zijn leven. De game komt uit op 15 november.

Pokemon Sword and Shield

Nou, daar is hij dan een free roaming Pokemon titel. Pokemon Sword en Shield neemt je mee naar de Galar Regio met diverse stadions, nieuwe pokemon, een move genaamd Gigantamaxing. Vecht jezelf weer naar de top in dit nieuwe avontuur. De game komt uit op 15 november.

Shenmue 3

Het was lang wachten, maar nu is het eindelijk tijd, Shenmue 3, het volgende deel in de Yu Suzuki saga. Er zijn veel ups en downs geweest met dit vervolg maar 19 november is het dan wel tijd.

Sniper: Ghost Warrior Contracts

Nadat we de open wereld ingingen met Sniper Ghost Warrior 3, gaan we nu weer wat meer terug naar missie gedreven gameplay. De game speelt zich af in Siberie en spelers nemen contracten aan om diverse doelwitten op te jagen. De game komt uit op 22 november.

Need for Speed Heat

Electronic Arts is redelijk bescheiden geweest als het gaat om de marketing rond Need for Speed Heat, de game brengt je naar het door miami geïnspireerde Palm City. De focus ligt weer vol op het straat racen en het ontwijken van de politie. De game komt 8 november uit en brengt je 127 auto’s.

Red Dead Redemption 2 (PC)

Rockstar Games’ Red Dead Redemption 2 komt naar de PC, dit is toch best wel een dingetje aangezien de game er nog vetter uit gaat zien op de PC. Deze komt met verbeterde graphics, PC spelers kunnen ook uitkijken naar nieuwe wapens, bounty missies, gang hideouts en meer. 5 november is het zover.

Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020

Mario en Sonic nemen het wederom tegen elkaar op. Mario en Sonic at the Olympics Games Tokyo 2020 ziet er weer wat beter uit dan de voorgaande delen. Het neemt je weer mee door 10 events om uiteindelijk het goud te pakken. 5 november komt de game naar de Switch.

Just Dance 2020

Ubisoft’s volgende titel is Just Dance en deze komt op 5 november uit. Het brengt weer een hoop nieuwe en oude nummers naar je huiskamer om op te dansen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: