That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Gaming, PC, PS4, Xbox One

1.04-update DayZ uit op PS4, PC en Xbox One

Na de release van de game op zowel PC, Xbox One en onlangs PS4, is de ontwikkeling van DayZ voortgezet en is Bohemia Interactive trots de release van de 1.04-update op alle platforms aan te kondigen.

Deze versie van de game voegt enkele belangrijke functies toe waar spelers om hebben gevraagd, waarvan de grootste privéservers zijn voor de consoleversies.

Door spelers de soort betrouwbaarheid en controle te bieden die nodig is om de wildernis van Tsjernarus te trotseren, worden particuliere servers geleverd door Nitrado. “Het is een voorrecht om de exclusieve aanbieder van DayZ-privéservers voor XBOX en PS4 te zijn”, aldus Marcel Boeßendoerfer, CEO van Nitrado. “We kijken ernaar uit om een ​​nieuw niveau te bereiken in onze langdurige samenwerking met BOHEMIA INTERACTIVE.”

Andere patchfuncties:

  • Nieuwe wapens, granaten en werpwerktuigkundige
  • Verbeterde medische gameplay
  • Belangrijke problemen opgelost zoals kopiëren, serverhoppen, framesnelheidsproblemen

Een ding waar spelers echter op moeten letten als ze teruggaan naar DayZ, is dat een patch van deze grootte een complete server en personage-veeg nodig had, dus je moet teruggaan en een heel nieuw leven zoeken onder de geïnfecteerden.

Om samen te vallen met deze patch, wordt de game ook fysiek gelanceerd op Xbox One en PS4 met de ondersteuning van Sold Out Games. “We zijn zo verheugd om de PS4- en Xbox One-versies van DayZ naar de fysieke detailhandel te brengen na het fenomenale digitale succes,” zei Garry Williams CEO uitverkocht. “Survival-games worden niet veel intenser dan dit.”

DayZ is ook nog steeds digitaal beschikbaar op PS4, Xbox One en pc voor $ 49,99 USD.

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE