donderdag , 21 september 2017

Xtorm biedt krachtig Vaderdagcadeau

Xtorm, fabrikant van mobiele laadoplossingen, biedt de uitkomst voor de zoektocht naar hét perfecte Vaderdagcadeau. Elke man heeft energie nodig en met een Xtorm Power Bank kan elke soort vader zijn mobiele apparaten opladen waar en wanneer hij wil. 

Voor de klassieke vader
Een klassieke vader heeft een stijlvolle Power Bank nodig. De luxueuze Power Bank Connect heeft een uniek en elegant design met een stijlvolle lederen behuizing die perfect in de binnenzak van zijn pak past. Dankzij de ingebouwde kabels is het meenemen van laadkabels niet meer nodig. 

Voor de outdoor vader
Of hij nu een passie heeft voor fietsen of dat hij zijn tijd liever wandelend of kamperend doorbrengt in de wildernis, de robuuste water- en shokproof Power Bank Xtreme geeft hem genoeg energie voor al zijn avonturen!

Voor de workaholic vader
Met dit handige cadeau kan papa overal werken. De Power Bank Discover heeft genoeg energie om zijn MacBook, smartphone én werk smartphone in één keer op te laden. 

Voor de reizende vader
Als je vader zo’n man is die naar het eind van de wereld afreist om de mooiste plekken op foto vast te leggen, heeft hij duidelijk een Power Bank Travel nodig om zijn camera en andere apparaten op te laden. Deze compacte Power Bank is erg krachtig en past gemakkelijk in elk type bagage.

cid:image001.png@01D2D921.E35C2260

Welke Power Bank heeft jouw vader nodig?

 

Prijs en beschikbaarheid
Xtorm Power Banks zijn vanaf €14,99 beschikbaar bij diverse (online) winkels en op Xtorm.eu. Xtorm biedt op al haar producten twee jaar garantie en ongelimiteerde helpdeskondersteuning.

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

Sony PRO Support beschikbaar in Nederland

Professionele fotografen met Sony camera’s kunnen vanaf vandaag gebruik maken van het PRO Support programma. ...