zondag , 24 september 2017

Xbox One update voor Juni brengt toevoeging externe HDD

Vers van de pers, Microsoft heeft wat details naar buiten gebracht over de aankomende Juni update. Wat kunnen we verwachten, externe harde schijf mogelijkheden en de mogelijkheid om je vrienden te identificeren met hun eigen naam ipv gamertag.

Met de Juni update krijg je de mogelijkheid om 2 extra HDD’s aan te sluiten op je Xbox One. Deze moeten minstens een grote hebben van 256 GB en beschikken over USB 3.0. Ook krijg je de mogelijkheid complete games en content over te zetten om ze ergens anders te kunnen spelen. Wel zul je de orginele disk nog mee moeten nemen of in te loggen(dit geld voor digitale aankopen) dit ter verificatie.

Ook krijg je de mogelijkheid om echte namen te gebruiken voor je vrienden, en met de update komt ook de mogelijkheid om te kiezen met wie je wat deel. Echte namen worden niet getoont in games dit uit privacy overweging. .

De update brengt ook wat nieuws voor SmartGlass, namelijk een universele afstandsbediening en de OneGuide. Als je jezelf bevind in een markt die word ondersteund dan kan je ook opnemen en DVR content selecteren. Dit is voor ons dus nog niet van toepassing.

En als laatste, je krijg de mogelijkheid om te kiezen met wel ID je automatisch wil in loggen, dit is vooral handig voor de mensen die geen kinect hebben ivm gezichts herkenning.

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

Dragon Ball Xenoverse 2 nu beschikbaar voor Nintendo Switch (Trailer)