zondag , 24 september 2017

Wildstar bonus beta weekend

Carbine voelt de spanning voor hun aankomende MMORPG Wildstar en zien graag meer spelers in hun beta. Mede daarom hebben ze besloten een speciaal bonus weekend aan te kondigen, startend op 25 April. En daarbij komt ook dat Carbine de level cap verhoogt heeft van 20 naar 25.

Het aankomende bonus weekend zal ook wat nieuwe functies met zich meebrengen, waaronder een nieuwe Northern Wilds Adventure, hierin speel je als onderdeel van een team van 5 en verdedig je je thuis basis in een PvP setting. PvE spelers kunnen een gezonden schip van Whitevale gevuld met aliens ontdekken. Spelers krijgen ook toegang tot nieuwe abilities en een hoverboard.

Pre-orders zijn open voor onmiddelijke toegang tot de beta en Carbine geeft daar nog een extra kado bij weg. Iedereen die vanaf nu tot aan de launch op 3 Juni iedere dag inlogd krijgen 3 Boom Boxes gevuld met verschillende soorten Loot.

Het bonus weeend zal lopen van 25 April tot 27 April.

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

Dragon Ball Xenoverse 2 nu beschikbaar voor Nintendo Switch (Trailer)