zaterdag , 23 september 2017

Wereldwijde Powerpuff Yourself update voor Cartoon Network´s Powfactor

Cartoon Network heeft de twee meest succesvolle fan-campagnes van De Powerpuff Girls samengebracht voor de creatie van een geüpdate Powerpuff Yourself avatar maker en verbetert deze met Powfactor thema’s voor een sterke mix van kracht en creativiteit.

Met de wereldwijde lancering vandaag in de Verenigde Staten, Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Latijns-Amerika en Azië-Pacific kunnen fans met de nieuwe Powerpuff Yourself een eigen Powerpuff avater creëren, gevolgd door een aantal leuke en interessante quizvragen om hun unieke Powfactor en speciale kracht te ontdekken. De wereldwijde update van de avatar maker is vertaald in 26 talen, bevat vernieuwde categorieën met meer dan 100 nieuwe personalisaties en krijgt de hashtag #powfactor mee. Powerpuff Yourself is nu beschikbaar via www.powerpuffyourself.com.

De originele Powerpuff Yourself debuteerde in april tijdens de première van de vernieuwde Powerpuff Girls animatieserie op Cartoon Network. Al snel raakte het de popcultuur tijdgeest en domineerde de website social media met meer dan 12 miljoen fans wereldwijd die een Powerpuff avatar creëerden naar eigen gelijkenis.

Over Cartoon Network EMEA
Turner’s Cartoon Network is een universeel aantrekkelijk kanaal gericht op jongens en meisjes met spannende content met verassende komedie en avontuur. De programmering verkent relateerbare thema’s als humor, vriendschap, verbeelding, actie en avontuur. Cartoon Network richt zich op jongens en meisjes van 6 tot 12 jaar en heeft als doel om kinderen te stimuleren om zichzelf te zijn door een rijke mix van entertainment en wereldwijd succesvolle content. De programmering omvat toonaangevende komedie animaties als De Wonderlijke Wereld van Gumball, Tijd voor Avontuur, Regular Show, Clarence, Steven Universe en Ome Opa, net als actie-avontuur shows als De Powerpuff Girls, Ben 10 en Teen Titans Go!

Sinds de lancering als Pan-Europees kanaal in 1993 heeft Cartoon Network nu gelokaliseerde diensten in heel Europa, het Midden-Oosten en Afrika, waar het beschikbaar is in 18 talen in meer dan 131 miljoen huishoudens in meer dan 70 landen. Cartoon Network kan ook worden ervaren via haar bekroonde website, games, video on demand, mobiel en een scala aan licenties en merchandising. Cartoon Network is een merk van Turner, een Time Warner bedrijf.

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

Game Ready voor Project Cars 2, 50.000 GeForce Experience Gebruikers Ontvangen Middle-earth: Shadow of Mordor

Het is een drukke week aangaande GeForce gaming nieuws, vandaar dat we al het nieuws ...