zondag , 24 september 2017

Watch Dogs Season Pass trailer toont nieuwe modus

Ubisoft heeft een nieuwe trailer uitgebracht, in deze trailer wordt exact duidelijk wat er in de aankomende Watch Dogs Season Pass DLC zit. Zoals eerder benoemd, zal er een uitbreiding van de single player campaign in zitten met een nieuw karakter: T-Bone, “a brilliant but eccentric hacker who lives by his own rules.” aldus Ubisoft.

Ook zal Aiden wat extra missies krijgen, waaronder een Digitale Trip modus, waarin we een beetje de combinatie moeten zoeken tussen de Undead Nightmare modus uit RDD en Blade Runner. Genaamd “Conspiracy,” players will have to hunt down cyborgs in a “mind-bending alternate game universe.”

Andere bonussen die in het pakket zitten zijn, het “Untouchables” pack, deze voegt een M1 SMG en 1920s mobster outfit aan je inventory toe. Deze zijn exclusief voor de season pass en zullen niet apart verkrijgbaar zijn. Ook krijgen mensen met een season pass een week eerder toegang tot de DLC.

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

Dragon Ball Xenoverse 2 nu beschikbaar voor Nintendo Switch (Trailer)