zondag , 24 september 2017

Warner Bros. kondigt Wonder Woman aan in DC Legends | Nu beschikbaar

Net op tijd voor de filmrelease van Wonder Woman morgen, heeft Warner Bros. Interactive Entertainment vandaag aangekondigd dat DC Legends, de gratis strategie RPG mobiele game met iconische superhelden en -schurken van DC, nieuwe content heeft toegevoegd gebaseerd op de langverwachte filmhit van Warner Bros. Pictures.

De nieuwe content, die de dochter van Zeus eer aandoet, bevat Wonder Woman: Defender of Justice. Het personage is gebaseerd op de gelijkenis van de filmster, Gal Gadot, met een groot aantal features gericht op de Amazone-prinses. Download voorwerpen en zie Gal in vol ornaat met haar Wonder Woman uitrusting via de volgende link: https://we.tl/kwYU1jXfjB

DC Legends
is verkrijgbaar via de App Store voor iPhone, iPad en iPod touch en via Google Play voor Android-apparaten. De juni-update bevat:

 • Speciale evenementen – Twee spannende heldenevenementen staan gepland voor juni, waaronder de superheldenuitdaging die 9 dagen duurt en de heldenuitdaging die 5 dagen duurt. In het 9 dagen durend evenement reizen spelers af naar het paradijselijke eiland van Wonder Woman en strijden ze in de epische nieuwe Gates of Tartarus-omgeving om fragmenten uit Wonder Woman: Defender of Justice tijdens het toernooi. In het evenement van 5 dagen gaan fans op zoek naar fragmenten van Wonder Woman: Princess of Themyscira, Doctor Poison en Hippolyta.
 • Nieuwe heldenpakketten – De update bevat een nieuw Wonder Woman: Defender of Justice-heldenpakket en Dr. Poison-heldenpakket, met fragmenten van de personages en de legendarische essentie, waarmee spelers de vaardigheden en uitrusting van hun personage kunnen verbeteren.
 • Weekend Loot Celebration – Tijdens het filmpremièreweekend, van 2 juni tot 5 juni, ontvangen spelers die inloggen bij DC Legends 50 speciale bonusfragmenten van de gloednieuwe, op de film gebaseerde, Wonder Woman: Defender of Justice.
 • Dagelijkse inlogbeloningen – Wonder Woman: Defender of Justice is de inlogbeloning van de maand juni. In juni kunnen spelers dagelijks beloningen in de wacht slepen, om haar tot Rang 5 te maken met de verzamelde fragmenten tijdens de Weekend Loot Celebration.
 • Load Screen Takeover – Gedurende de hele maand bevatten laadschermen personages uit de film Wonder Woman.

     DC Legends_June Update 1.png          DC Legends_June Update 5.jpg

In DC Legends speelt de strijd tegen Nekron en de Manhunters zich af op verschillende DC-locaties, waaronder Metropolis, Themyscira, Thanagar en nog veel meer. De filmische actie en levendige omgevingen blazen elke ontmoeting leven in als de spelers Supermans warmtevisie of Bizarro’s vlammenadem ontketenen op opeenvolgende golven ondode vijanden. Spelers kunnen het ook tegen elkaar opnemen in één-tegen-één gevechten, aangepaste bondgenootschappen vormen om gezamenlijk missies te voltooien en hun volledige lijst helden gebruiken in R.E.D. Alerts.

 

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

Dragon Ball Xenoverse 2 nu beschikbaar voor Nintendo Switch (Trailer)