zaterdag , 23 september 2017

Warner Bros. Interactive Entertainment kondigt livestream vanaf E3 aan

Dit jaar worden fans uitgenodigd voor het WB Games Live! Streaming event vanuit de Electronic Entertainment Expo (E3).  Warner Bros. Interactive Entertainment kondigt vandaag aan dat het voor het eerst live uitzendt vanuit de E3 booth, South Hall, #1023, voor het allereerste WB Games Live! event. Rechtstreeks vanuit het Los Angeles Convention Center, wordt het event live gestreamd van 13 tot en met 15 juni. De stream kan live gevolgd worden via http://live.wbgames.com.

WB Games Live! geeft gamers en fans die niet in de mogelijkheid zijn om de E3 te bezoeken mee te doen en deel te nemen aan de show. Iedereen die kijkt wordt getrakteerd op live gameplay demo’s, discussies met wereldberoemde game-ontwikkelaars en gasten en cosplay wedstrijden. Kijkers kunnen ook meedoen met giveaways en prijzen winnen.

WB Games Live! Wordt gestreamd tijdens onderstaande data en tijden. Bezoek http://live.wbgames.com voor een volledig overzicht van events.

Dinsdag 13 juni:      22:00 – 2:40 uur
Woensdag 14 juni:   20:30 – 1:40 uur
Donderdag 15 juni:   20:30 – 1:40 uur

De videogame die te zien zijn tijdens de WB Games Live! show zijn:
•    Middle-earth™: Shadow of War™
•    Injustice™ 2
•    LEGO® Marvel Super Heroes 2
•    LEGO® Worlds
•    LEGO® Dimensions™

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

Game Ready voor Project Cars 2, 50.000 GeForce Experience Gebruikers Ontvangen Middle-earth: Shadow of Mordor

Het is een drukke week aangaande GeForce gaming nieuws, vandaar dat we al het nieuws ...