Movies
Now Reading
WAR FOR THE PLANET OF THE APES beleeft beste openingsweekend voor een APES-film in Nederland
0

WAR FOR THE PLANET OF THE APES beleeft beste openingsweekend voor een APES-film in Nederland

by Mark van Truijen17/07/2017

Het actie-avontuur WAR FOR THE PLANET OF THE APES beleeft het beste openingsweekend voor een APES-film in Nederland. Met een box office van 907.338 Euro, verslaat de film de eerste twee delen DAWN OF THE PLANET OF THE APES (2014, 733.044 Euro) en RISE OF THE PLANET OF THE APES (2011, 572.617 Euro).

In WAR FOR THE PLANET OF THE APES, het derde hoofdstuk uit de succesvolle filmreeks, worden Caesar en zijn apen in een dodelijk conflict gedwongen met een leger van mensen geleid door een meedogenloze kolonel. Nadat de mensapen enorme verliezen lijden, worstelt Caesar met zijn duistere instincten en begint hij aan zijn eigen mythische zoektocht om zijn soort te wreken. Wanneer Caesar en de kolonel uiteindelijk oog in oog met elkaar staan, nemen ze het tegen elkaar op in een episch gevecht dat het lot van beide soorten zal bepalen, en de toekomst van de planeet zal beslissen.

WAR FOR THE PLANET OF THE APES is vanaf nu in de Nederlandse bioscoop te zien, in 3D en Dolby Cinema.

What's your reaction?
Love It
0%
Interested
0%
Meh...
0%
What?
0%
Hate It
0%
Sad
0%
About The Author
Mark van Truijen
Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.