zondag , 24 september 2017

Voorinschrijving Injustice 2 voor mobiel van de week gestart

Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment kondigen aan dat de voorinschrijving voor Injustice™ 2 voor mobiel van de week is geopend . Spelers die zich nu alvast met hun e-mailadres viamobile.injustice.com inschrijven, krijgen de iconische dief, Catwoman, als exclusief speelbaar personage bij de lancering. Met haar machtige Bloed-effect, die vijandige verdedigingen negeert en tegenstanders na verloop van tijd schade berokkent, is Catwoman iemand waarmee je rekening moet houden. Ze balanceert op de vage scheidslijn tussen superheld en superschurk in Injustice™ 2.

Om de Catwoman-key-art van Injustice™ 2 voor mobiel te downloaden, bezoek je: https://we.tl/0Rxq9Ss3vg

Injustice™ 2 voor mobiel, in ontwikkeling door de bekroonde NetherRealm Studios, bevat een enorme line-up van DC-superhelden en superschurken en biedt een nieuw en verbeterd gevecht ten opzichte van zijn voorganger, met meer beweging, extra projectielen, verbeterde speciale manoeuvres en nog veel meer. Injustice™ 2 voor mobiel biedt daarnaast gloednieuwe modi die een unieke mobiele ervaring mogelijk maken, inclusief een meeslepende verhaallijn die de evenementen van Injustice™ 2 voor console volgt, een missie-gebaseerde Operatie-modus, een competitieve Arena-modus en nog veel meer. De game is binnenkort beschikbaar voor iOS- en Android-apparaten.

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

Dragon Ball Xenoverse 2 nu beschikbaar voor Nintendo Switch (Trailer)