zondag , 24 september 2017

Vikings: Gewelddadiger dan ooit

The saga continues in VIKINGS SEIZOEN 4 VOLUME 1. De Noorse helden zijn terug voor een spannend seizoen met twee keer zoveel afleveringen. Ontdek nu de eerste 10 afleveringen vol chaos, familiedrama en geweld. Na de bloederige veldslag bij Parijs waar seizoen 3 mee eindigde, keert Viking-koning Ragnar ernstig verzwakt terug uit de strijd. Terwijl Ragnar op kracht probeert te komen, zien meerdere machtsbeluste Vikingen hun kans schoon om de koning van de troon te stoten. Een wending goed voor een seizoen vol complotten en actie. De door zowel critici als kijkers geroemde serie loopt sinds 2013 en werd maar liefst negen keer genomineerd voor de prestigieuze Emmy Award, waaronder voor beste internationale drama. Een echte aanrader dus!

Synopsis

Ga mee op een nieuwe, aangrijpende reis door de meedogenloze wereld van Vikings! Ontdek een nieuw seizoen met spannende actie, krachtige optredens en een intrigerend verhaallijn. Koning Ragnar komt doodziek terug uit de strijd. Ontmoedigd door zijn huwelijk met Aslaug en de uitdagingen die hij heeft met zijn zonen, zoekt Ragnar het gezelschap op van zijn slaaf Yidu. Ondertussen blijft de provocerende Rollo in Frankia, herwint Koningin Kwenthrith Mercia en verschijnt de raadselachtige Harald Finehair. Uiteindelijk raken Ragnar en Rollo in een genadeloze strijd verwikkeld die hun nalatenschap moet herdefiniëren.

Cast
In de serie van Michael Hirst (The Tudors, Elizabeth) keert de Australische acteur Travis Fimmel wederom terug, om in de huid van Viking-koning Ragnar Lothbrok te kruipen. Andere bekende teruggekeerde gezichten zijn onder andere Katheryn Winnick (Law & Order) en Alexander Ludwig (The Hunger Games).

Blu-ray en DVD
Leer meer over cultuur van de Vikingen met de extra’s op de Blu-ray en DVD. Bekijk hoe Rollo wordt getransformeerd van een woeste Viking naar een Parijse heerser en bestudeer de kundigheid van de Vikingen op zee. De verwijderde scènes zijn een leuke extra op de DVD, maar vergeet ook het audiocommentaar van Michael Hirst en Justin Pollard niet.

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

De grootste hitseries dit najaar direct te zien op FOX

FOX is dé seriezender van Nederland. Dit najaar zijn voor het eerst de zes grootste hitseries ...