zondag , 24 september 2017

VALIANT HEARTS: THE GREAT WAR™ KRIJGT RELEASEDATUM EN PRIJS

Valiant Hearts: The Great War, de puzzle-adventure game die zich afspeelt tijdens de Eerste Wereldoorlog, is verkrijgbaar vanaf 25 juni 2014. De game is beschikbaar als download voor PlayStation® 3, PlayStation® 4, Xbox® 360, Xbox® One en op de PC voor €14,99.

Valiant Hearts: The Great War vertelt het verhaal van kruisende lotsbestemmingen en een gebroken liefde in een verscheurde wereld. Spelers krijgen de kans om een ontroerend maar toch komisch avontuur te beleven dat zich focust op de reis van vier personages. Zij beleven de gevechten en moeilijkheden van de Grote Oorlog, samen met hun trouwe viervoeter. Alle hoofdpersonages zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en ze worden allen geconfronteerd met vriendschap, liefde, opoffering en tragedie als ze elkaar helpen om hun menselijkheid te behouden tijdens de gruwelijkheden van de oorlog.

[gray_box]Screenshot van Valiant Hearts: The Great War[/gray_box]

1378837761-vh-screenshot-3-1024x576

Valiant Hearts: The Great War wordt ontwikkeld door een klein team van Ubisoft Montpellier, bekend geworden door eerder verschenen titels zoals Beyond Good & Evil®, Rayman Origins® en Rayman® Legends. Het team gebruikt UbiArt Framework om op gemakkelijke en efficiënte wijze de comic-book stijl van de game te animeren.

[gray_box]Een selectie van de personages in  Valiant Hearts: The Great War[/gray_box]

 1378838039-valiant-hearts-the-great-war-renders

Die bestaat uit een breed kleurenpallet, variërend van donkere loopgraven tot groene bossen en besneeuwde velden, wat zorgt voor een schilderachtige variatie en visueel contrast. Ubisofts UbiArt Framework is een krachtige engine die programmeurs en artiesten toelaat hun kunst tot leven te brengen. De engine biedt de mogelijkheid om het originele concept onaangepast in de gamewereld te plaatsen.

[gray_box]Screenshot van Valiant Hearts: The Great War[/gray_box]

Valiant-Hearts

Voor meer informatie over Valiant Hearts: The Great War™, ga naar: http://valiantheartsgame.com

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

Dragon Ball Xenoverse 2 nu beschikbaar voor Nintendo Switch (Trailer)