donderdag , 21 september 2017

Unrated Edition van Fifty Shades Darker vanaf 7 juni verkrijgbaar

Het aftellen kan beginnen voor het home entertainmentdebuut van Fifty Shades Darker, een mediagebeurtenis waar de hele wereld reikhalzend naar uitkijkt. Op 7 juni ontketent Universal Pictures Benelux de Fifty Shades Darker Unrated Edition, en worden de fans nog dieper meegezogen in de bedwelmende, clandestiene leefwereld van Christian Grey en Anastasia Steele. De sensueelste romance van het jaar verschijnt op diverse dragers en platformen: van 4K Ultra HD, Blu-ray en DVD tot Digital HD en On Demand. Het wereldwijde filmfenomeen dat oorspronkelijk werd aangewakkerd door E.L. James’ bestsellertrilogie, hitst de gemoederen verder op met het tweede hoofdstuk van het duister-verleidelijke verhaal dat de verbeelding van een wereldwijd publiek wist te prikkelen. De fans kunnen voortaan thuis de avond van hun leven meemaken met de Fifty Shades Darker Unrated Edition, in de wetenschap dat er dit keer geenregels en geen geheimen meer zullen zijn.

Wanneer de gekwetste Christian Grey (Jamie Dornan, “The Fall,” Anthropoid) de terughoudende Anastasia Steele (Dakota Johnson, How to Be Single, Black Mass) opnieuw in zijn leven probeert te krijgen, eist ze een andere regeling voor ze hem een nieuwe kans wil geven. Naarmate het vertrouwen terugkeert en hun relatie standvastiger wordt, duiken er een paar louche figuren uit Christians verleden op: Jack Hyde (Eric Johnson, “The Knick,” “Smallville”) en Elena Lincoln (Kim Basinger, L.A. Confidential, 9 ½ Weeks), die vastbesloten zijn om het prille geluk van het koppeltje in de kiem te smoren en voor enkele intense plotwendingen zorgen.

Fifty Shades Darker werd geregisseerd door James Foley (“House of Cards,” Fear) en in de bijrollen herkent u verder nog Bella Heathcote (Dark Shadows, “The Man in the High Castle”), en Oscar®winnares Marcia Gay Harden (Fifty Shades of Grey, Miller’s Crossing) en Rita Ora (Fifty Shades of Grey), allebei bekend van hun rol uit de eerste film.

Naast een exclusieve vooruitblik op Fifty Shade Freed, bevatten de DVD en Blu-ray nog meer bonus features. Daarover zal later meer informatie volgen.

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

Eerste trailer TOMB RAIDER gelanceerd – Vanaf 15 maart 2018 te zien in de bioscoop

Het lot van de mensheid rust in haar handen. Alicia Vikander is Lara Croft.