zaterdag , 23 september 2017

United Eleven gaat de beta in

De nieuwe voetbalsim United Eleven start vanaf vandaag met de Beta. De gekozen naam voor je team en manager neem je hierna gewoon mee naar het volledige spel, voor de benaming hebben ze de beta het voorseizoen genaamd, en daarna het reguliere seizoen.

In het voorseizoen is de mogelijkheid twee uitdagingen te voltooien;  4-daagse Manager Training en Best of the Best! waarvoor je extra beloningen krijgt. De chemie onderling tussen de spelers is één van de belangrijke elementen in United Eleven, je zal dus goed moeten opletten om ruzies te voorkomen en ervoor te zorgen dat iedereen top speelt.

Kwa licenties begint het wel goed te komen, zo zijn de licenties van de BundesLiga en FIFPro binnen, waardoor je allerlei bekende spelers uit het internationale voetbal tegen zult komen. De coach van Real-Madrid, Carlo Ancelotti, is het officiële gezicht geworden van de voetbalmanagement simulator.

De game is in je browser speelbaar en is dus ook mogelijk om deze op de mobiele apparaten te laten draaien.

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

Game Ready voor Project Cars 2, 50.000 GeForce Experience Gebruikers Ontvangen Middle-earth: Shadow of Mordor

Het is een drukke week aangaande GeForce gaming nieuws, vandaar dat we al het nieuws ...