zaterdag , 23 september 2017

Trust lanceert nieuwe Emita USB Studio Microfoon

Ga jij voor een carrière als streamer, vlogger of singer/songwriter? Jouw geluid is kraakhelder met de Trust Emita USB Studio Microphone. Sluit deze professionele microfoon aan op iedere PC en laptop en je bent klaar om te streamen, om te podcasten,  voor voice-overs en voor het opnemen van akoestische muziek.

Alleen het beste resultaat is goed genoeg  als je jouw muziek, vlog of stream opneemt. De Emita garandeert een helder en warm geluid. Dankzij het cardioid opnamepatroon zijn jouw opnames zeer nauwkeurig, geen last dus van lawaai op de achtergrond. Het geluid wordt voornamelijk opgepikt aan de voorkant van de microfoon, waardoor ruis op de achtergrond nauwelijks te horen is.

De Emita wordt geleverd in een duurzame aluminium flightcase. Neem de Emita dus zorgeloos mee op reis en creëer je eigen studio waar je ook bent.

De microfoon staat veilig en stabiel op ieder oppervlak dankzij de zware metalen standaard en hoogwaardige schokdemping. De stevige bevestiging voorkomt dat trillingen de microfoon weten te bereiken. Stoot je per ongeluk tegen je bureau? Geen probleem, de Emita vangt kleine schokken op en voorkomt dat deze te horen zijn in je opnames.

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

Game Ready voor Project Cars 2, 50.000 GeForce Experience Gebruikers Ontvangen Middle-earth: Shadow of Mordor

Het is een drukke week aangaande GeForce gaming nieuws, vandaar dat we al het nieuws ...