vrijdag , 22 september 2017

Trials Frontier vanaf nu gratis te downloaden

Ubisoft heeft vandaag laten weten dat Trials Frontier per direct gratis is te downloaden. In Trials frontier ben je een nieuwkomer in een vervallen stadje waar dringend behoefte is aan een held, en dat ben jij.

Doormiddel van het racen en stunten kan je nieuwe onderdelen voor je motor verdienen.  Voltooi missies voor de dorpsleden en bereid je voor op een strijd met Butch, de slechterik van de stad. Tijdens het spelen ontgrendel je nieuwe omgevingen, tracks en motors om je steeds beter te maken.

Ook na de launch zullen ze Trials Frontier blijven ondersteunen met updates voor nieuwe motors, missies en een multiplayer-modus. Doormiddel van een ranglijst kan je verbonden blijven met je vrienden en zo ook tonen dat jij de beste racer ben.

Verbind de app met Trials Fusion, vanaf 16 april verkrijgbaar voor console en vanaf 24 april voor Windows PC, om exclusieve items vrij te spelen en sommige tracks in een ander tijdperk te bekijken.

[inpost_gallery thumb_width=”200″ thumb_height=”200″ post_id=”956″ thumb_margin_left=”0″ thumb_margin_bottom=”0″ thumb_border_radius=”2″ thumb_shadow=”0 1px 4px rgba(0, 0, 0, 0.2)” js_play_delay=”3000″ id=”” random=”0″ group=”0″ border=”” type=”yoxview” sc_id=”sc1397139098191″]

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

Game Ready voor Project Cars 2, 50.000 GeForce Experience Gebruikers Ontvangen Middle-earth: Shadow of Mordor

Het is een drukke week aangaande GeForce gaming nieuws, vandaar dat we al het nieuws ...