zondag , 24 september 2017

Trendstopper beschermt jou van verwijfde, politiek correcte, hipster taal van het web

Elke dag vind je in World of Tanks helden die vijandelijke voertuigen naar de hemel blazen. Dat was nog niet genoeg voor Dolph Lundgren, deze actieheld wil namelijk ook meer mannelijkheid op het web zien.

Vroeger gingen de meeste gesprekken over onmogelijke karate bewegingen, grote wapens, ondersteboven aan helikopters hangen met bazooka’s, alligators met de blote hand bevechten en nog meer coole acties. Echter nam de laatste tijd de mannelijkheid volgens Dolph af. Tegenwoordig gaan ze over trends die op het web rondgaan zoals glutenvrije onzin, ciabattas, frappuccinos en skinny jeans; zaken waar deze held niks van wil weten.

De Trendstopper browser extensie beschermt jou van het verwijfde, politiek correcte en hipster taal van het web en vervangt het in heuse actiehelden lingo. Iets waar Dolph 100% achter staat en hij beweerd zelfs dat tijdens het gebruik jouw testosteron zo’n boost krijgt dat er zelfs (nog meer) haar uit jouw borst zal gaan spruiten.

Dolph heeft het al uitgeprobeerd:

Zie de wereld door Dolph’s ogen en download de gratis extensie voor Chrome en Opera:
Chrome: https://chrome.google.com/webstore/detail/trendstopper/pmhihhopfpccejjlabojilgkgkjlahmc
Opera: https://addons.opera.com/ru/extensions/details/trendstopper/

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

Dragon Ball Xenoverse 2 nu beschikbaar voor Nintendo Switch (Trailer)