zondag , 24 september 2017

Tour de France 2017 en Pro Cycling Manager 2017 nu beschikbaar!

De officiële game van de Tour de France 2017 is nu verkrijgbaar in winkels en als download op PlayStation®4, Xbox®One en PC. Speel als de grootste kampioenen en beleef de Tour de France 2017 op consoles, of wordt een sportmanager op PC, en leid je favoriete ploeg naar de overwinning. Bekijk vandaag de nieuwe lanceringstrailer van de officiële Tour de France 2017-videogames, en voel de passie van de profs op hun weg naar de overwinning!
In Tour de France 2017 op PlayStation 4 en Xbox One beleef je de passie van de Tour de France tijdens je jacht op de felbegeerde gele trui! Speel als de grootste wielrenners op de prachtige wegen van La Grande Boucle. Je kunt aanvallen, je teamgenoten commanderen, het beste traject kiezen, je uithoudingsvermogen beheren en de beslissingen maken die je team aan de top brengen!

Tijdens de altijd spannende Tour race je in tijdgebonden etappes door Düsseldorf en Marseille, gevolgd door mythische beklimmingen van bergen als le Galibier en l’Izoard, tot de grote finale op de Champs-Elysées. Het tempo van de race en het managen van uithoudingsvermogen, klimpartijen en afdalingen zijn opnieuw gekalibreerd voor nog meer realisme en overtuigingskracht. Doe je voordeel met speciale omstandigheden, zoals winderige secties die waaiers afdwingen. Speel een volledige etappe in realtime of x 16 versneld, speel alleen de belangrijkste stukken, of skip een complete etappe. Het verbeterde AI-systeem garandeert een grotere uitdaging, inclusief het risico dat je wordt gediskwalificeerd als je een etappe niet binnen de tijdslimiet hebt gehaald.

Word de manager van een professionele wielerploeg en neem het op tegen de beste wielrenners van vandaag in meer dan 200 races (500+ etappes) over de hele wereld, inclusief iconische races als La Vuelta en de beroemde Tour de France. De belangrijkste beslissingen liggen in jouw handen. Van het scouten van renners, het inhuren van de staf en het onderhandelen over contracten tot het managen van sponsors – maak de juiste beslissingen om te winnen. Elke etappe telt, en zelfs tijdens de races kun je nog je strategie wijzigen of ander keuzes maken!

Spelers kunnen nu ook clans vormen om competities te organiseren met andere leden van de community, te chatten en elkaars prestaties te vergelijken. Deze editie biedt meer realisme met betrekking tot het tempo van de races, snelheden van wielrenners en hun kunstmatige intelligentie, het managen van uithoudingsvermogen en de voorbereiding. Spelers hebben nu op elk moment van de race de mogelijkheid om renners in een kopgroep te plaatsen, ze te beschermen en voor te bereiden op belangrijke gebieden. De Pro Cyclist-stand  kent een aangepast progressiesysteem – voltooi de missies van je manager om steeds verder met je team te vorderen!

Tour de France 2017 is nu beschikbaar voor PS4 en Xbox One en Pro Cycling Manager 2017 is nu beschikbaar voor PC

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

Dragon Ball Xenoverse 2 nu beschikbaar voor Nintendo Switch (Trailer)