zaterdag , 23 september 2017

The Golf Club krijgt nieuwe banen en toernooien

HB Studios slaat het balletje al even af via Steam Early Acces. De studio is nu aan het bekijken of ze met Golf Club de fans iets beter kunnen bedienen door een nieuwe modus toe te voegen, Tours en Tournaments, deze modus zouden het spelen met vrienden makkelijker moeten maken.

 Tours and Tournaments geeft de mogelijkheid om je eigen toernooi of tour te creeeren en te delen met je vrienden. Regels en settings kunnen gewijzigd worden per competitie. En voor de mensen die echt iets exclusiefs willen creeeren, er is de mogelijkheid om een Privé competite te maken waarin je enkel met vrienden kan spelen.

Andere toevoegingen zijn een woestijn thema, nieuw zijn ook de Yuma Desert Golf Club en de Sonoran Golf en Country club banen, nieuwe dieren, en nieuwe items om te gebruiken in baan creator.

De volledige lijst met updates kan hier gevonden worden. The Golf Club is momenteel beschikbaar via Steam Early Acces en de game komt later dit jaar compleet uit op de PC, Xbox One en Playstation 4.

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

Game Ready voor Project Cars 2, 50.000 GeForce Experience Gebruikers Ontvangen Middle-earth: Shadow of Mordor

Het is een drukke week aangaande GeForce gaming nieuws, vandaar dat we al het nieuws ...