zondag , 24 september 2017

The Elder Scrolls: Legends | ‘The Fall of the Dark Brotherhood’ PvE-content nu beschikbaar

Bethesda kondigt aan dat The Fall of the Dark Brotherhood, de eerste grote nieuwe toevoeging voor The Elder Scrolls: Legends, nu beschikbaar is op pc en iPad. Het nieuwe verhaal introduceert tal van extra missies en kaarten, en brengt een van Elder Scrolls-fans’ meest geliefde guilds uit de franchise terug – Dark Brotherhood.

Over The Fall of the Dark Brotherhood

The Fall of The Dark Brotherhood is een nieuw PvE-verhaal dat spelers in een double-agent rol plaatst, ingehuurd om de rangen van The Dark Brotherhood te infiltreren. Gerekruteerd door een sinistere groep om de beruchte en fan-favoriete Elder Scrolls-gilde van dodelijke moordenaars neer te halen, zullen spelers belangrijke keuzes moeten maken die zowel de missies die je zult spelen als het einde van het verhaal zullen beïnvloeden.

The Fall of The Dark Brotherhood bevat een groot nieuw avontuur wat voorafgaand aan de gebeurtenissen van The Elder Scrolls V: Skyrim plaatsvindt. De nieuwe inhoud is opgesplitst in drie delen, of kaarten, en introduceert meer dan 25 missies en 40 nieuwe kaarten in het spel. Door missies te voltooien binnen de nieuwe Story, zullen spelers nieuwe kaarten vrijspelen die enkel beschikbaar zijn via The Fall of the Dark Brotherhood, inclusief drie nieuwe Legendary-kaarten.

The Fall of the Dark Brotherhood is in-game te koop als drie individuele mappen of als een bundel voor een speciale prijs van €19,99 en kan ook gekocht worden met in-game goud. Wie The Fall of the Dark Brotherhood oppikt zal ook als bonus Doom Wolf activeren in The Elder Scrolls Online (enkel pc/Mac). Voor meer details over The Fall of the Dark Brotherhood en een eerste blik op enkele exclusieve kaarten, bezoek: https://legends.bethesda.net/articles/the-fall-of-the-dark-brotherhood?locale=en

The Elder Scrolls: Legends is gratis beschikbaar voor pc via de Bethesda.net launcher, en iPad via de App Store.

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

Dragon Ball Xenoverse 2 nu beschikbaar voor Nintendo Switch (Trailer)