zondag , 24 september 2017

TES: Legends | Gigantische update brengt Legends naar Android Tablets en Mac en introduceert Gauntlet Events en Spectator Mode

The Elder Scrolls: Legends ontvangt vandaag een gigantische update dat nieuwe key features toevoegt en een nieuwe competitieve toernooimodus introduceert, namelijk Gauntlet.

Nu ook voor Android Tablets
The Elder Scrolls: Legends is nu beschikbaar op Android Tablet en op Steam voor Mac als gratis download en vervoegt zo het rijtje van eerder verschenen versies op pc via Bethesda.net en iPad. Spelers die van platform willen wisselen, kunnen dat door gewoon met hun account in te loggen op de andere toestellen. Alles wordt bijgehouden, waardoor je probleemloos verder kan spelen op een ander platform.

Gauntlet Events
Legends’ nieuwe Gauntlet mode introduceert globaal georganiseerde competitieve events, waarbij deelnemers moeten strijden om een plaatsje op de wereldwijde rangschikking. Diegenen die het goed doen in Gauntlet zullen Card Packs, Gold, en andere speciale in-game prijzen winnen. Gauntlet events zullen verschillen in grootte, toegangskost en prijzen en zullen spelers uitdagen met hun favoriete en beste decks te strijden.

Het eerste Gauntlet event, genaamd Rumble, start op 27 mei op alle platformen. In Rumble zullen spelers een deck uit hun collectie moeten kiezen en strijden tot ze negen keer hebben gewonnen of drie keer hebben verloren. Spelers die negen maal weten te winnen, ontvangen een willekeurige Legendary als een van de prijzen. Spelers ontvangen ook Card Packs, Gold en/of Soul Gems naargelang het aantal keer dat ze kunnen winnen.

Spectator Mode, Versie 1.0
Bethesda lanceert ook de Spectator mode en laat zo spelers toe live games van anderen (op hun Friends list) te volgen. Fans kunnen hun skills aanschouwen en nieuwe strategieën van vrienden opdoen. De Spectator Mode zal worden aangepast naargelang de feedback.

The Elder Scrolls: Legends is nu verkrijgbaar als gratis download voor pc via de Bethesda.net launcher, alsook op iPad en Android Tablets en Mac via Steam. iOS en Android phone versies worden deze zomer verwacht.

Meer informatie omtrent de eerder aangekondigde card set expansion wordt onthuld tijdens de Bethesda E3 Showcase (BE3) op 11 juni in Los Angeles.

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

Dragon Ball Xenoverse 2 nu beschikbaar voor Nintendo Switch (Trailer)