zondag , 24 september 2017

Sterrencast in nieuwe muzikale dramaserie ‘STAR’ op FOX

Een aansprekende sterrencast spat vanaf dinsdag 6 juni van het scherm bij FOX. Naast hoofdrolspelers Jude Demorest (Star Davis), Ryan Destiny (Alexandra) en Brittany O’ Grady (Simone Davis), bestaat de cast van de nieuwe serie ‘STAR’ uit namen als Paris Jackson, Missy Elliott, Lenny Kravitz, Naomi Campbell en Queen Latifah. Producent van de serie is Lee Daniels, tevens bekend van de serie ‘Empire’ en films als ‘Monster’s Ball en ‘Precious’. Paris Jackson, de 18-jarige dochter van de legendarische Michael Jackson, maakt haar acteerdebuut in de serie. ‘STAR’ is vanaf 6 juni elke dinsdag om 21.00 uur te zien op FOX.
 
‘STAR’ geeft een donkere blik achter de schermen van de harde muziekwereld. Met een originele soundtrack en prachtige muzikale uitspattingen, is STAR een emotioneel krachtig drama over drie getalenteerde zangeressen die op de vlucht zijn voor hun verleden en wanhopig op zoek naar een nieuwe start. Het trio heeft de ambitie om uit te groeien tot wereldsterren, maar al snel laat de werkelijkheid zijn lelijke gezicht zien en blijkt de prijs van succes hoger dan ze ooit hadden verwacht.
Star (Jude Demorest) is een eigenzinnige, jonge vrouw die leeft in een pleeggezin. Op een dag besluit ze het heft in eigen hand te nemen om echt iets van het leven te maken. Samen met haar zus Simone (Brittany O’Grady) en vriendin Alexandra (Ryan Destiny) vormen ze een getalenteerd trio en reizen af naar Atlanta met torenhoge muzikale ambities.
image
VLNR: Jude Demorest als Star Davis, Ryan Destiny als Alexandra
en Brittany O’Grady als Simone Davis
Sterrencast
De serie pakt uit met grote namen als Queen Latifah, Lenny Kravitz, Missy Elliott, Naomi Campbell en Paris Jackson. Queen Latifah speelt de rol van Carlotta, eigenaar van een schoonheidssalon en surrogaatmoeder van de drie getalenteerde meiden. Lenny Kravitz is Roland Crane, een rockster en de vader van Alexandra. Kravitz speelde eerder in films van Lee Daniels, zoals ‘The Butler’, ‘Precious’. Ook had hij een rol in het tweede deel van ‘The Hunger Games’. Naomi Campbell is de moeder van Alexandra, en vecht iedere dag tegen haar alcoholprobleem. Paris Jackson, de 18-jarige dochter van de legendarische Michael Jackson, maakt haar acteerdebuut in de serie en speelt de rol van Rachel Wells. Een jonge, chique, stijlvolle en intimiderende social media goeroe. Missy Elliott is te zien als Pumpkin, een rapper die ingehuurd is om Star te helpen met het organiseren van een groot feest.

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

De grootste hitseries dit najaar direct te zien op FOX

FOX is dé seriezender van Nederland. Dit najaar zijn voor het eerst de zes grootste hitseries ...