zaterdag , 23 september 2017

Star Wars-evenement op 16 december in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht

Stichting Echo Base maakt met trots bekend dat op 16 december a.s. het Star Wars-evenement Echo Base Charity Con plaatsvindt in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht. Fans kunnen hun Star Wars-hart ophalen op dit 100% Star Wars-evenement waarbij de opbrengst naar Force for Change zal gaan, een charitatief initiatief van Lucasfilm en Disney ten behoeve van Unicef. De kaartverkoop start binnenkort.

Op 16 december wordt Kinepolis Jaarbeurs Utrecht omgetoverd tot een walhalla voor Star Wars-liefhebbers. Zo is er veel uiteenlopende merchandise te koop, vindt er een veiling plaats t.b.v. Force for Change, is er cosplay en kunnen fans diverse Star Wars-acteurs ontmoeten waarmee signeersessies en Q&A’s georganiseerd worden. De eerste namen van acteurs die aanwezig zijn op Echo Base Charity Con zijn al bekendgemaakt: Jeremy Bulloch, die gestalte gaf aan cultheld Boba Fett in The Empire Strikes Back (1980) en Return of the Jedi (1983) en Tim Rose, onder andere te zien als Admiral Ackbar in Return of the Jedi, The Force Awakens (2015) en The Last Jedi (2017).

De datum 16 december is niet toevallig gekozen. Niet alleen draait de nieuwste film, Star Wars: The Last Jedi, vanaf die week in de bioscoop, maar is het tevens 40 jaar geleden dat Star Wars in première ging in de Nederlandse bioscopen (15 december 1977).

Voor meer informatie over Echo Base Charity Con: www.echobasecon.nl.

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

Baywatch vanaf 25 oktober verkrijgbaar

De komedie Baywatch keert terug in een modern jasje. In de film schittert Dwayne ‘The Rock’ Johnson ...