donderdag , 21 september 2017

Star Trek Beyond 7 december verkrijgbaar op DVD, Blu-ray, 4K Ultra HD en Blu-ray 3D

De onverschrokken bemanningsleden van de USS Enterprise nemen hun posten weer in voor “de beste actiefilm van het jaar” (Scott Mantz, “Access Hollywood”). STAR TREK BEYOND, de “hoogst vermakelijke” (David Rooney, Hollywood Reporter) nieuwe aflevering van de iconische franchise, ligt op koers om op 7 december gelanceerd te worden via tal van platformen: DVD, Blu-ray™, 4K Ultra HD™ en Blu-ray 3D™.  Universal Pictures Benelux neemt het sciencefictionavontuur ook op in de boxsets van de STAR TREK TRILOGY, die uitkomt op DVD en Blu-ray™.

Het verhaal
Regisseur Justin Lin (Fast & Furious) levert “een leuk en meeslepend avontuur” af (Eric Eisenberg, Cinemablend), met een ongelofelijke sterrencast. Naast Chris Pine en Zachary Quinto verwelkomt het STAR TREK-universum ook nieuwkomers Sofia Boutella (Kingsman: The Secret Service) en Idris Elba (Pacific Rim). In STAR TREK BEYOND verkent de bemanning van de Enterprise de verste uithoeken van de nog niet in kaart gebrachte ruimte. Daar stuiten ze op een geheimzinnige nieuwe vijand die niet alleen het uiterste vergt van henzelf, maar die ook alles waar de Federation voor staat, zwaar op de proef stelt.

Bonusmateriaal
De Blu-ray, 4K Ultra HD en Blu-ray 3D versies van STAR TREK BEYOND bieden naast de film zelf ook meer dan een uur aan spetterende extra’s, zoals featurettes met de filmmakers en de cast, waaronder J.J. Abrams, Justin Lin, Chris Pine en Zachary Quinto. Verlaat eindelijk het puntje van je stoel om een kijkje te nemen achter de schermen van de spectaculaire actiefilm en wees getuige van het scheppingsproces van meer dan 50 nieuwe buitenaardse soorten en rassen, waaronder STAR TREKs recentste slechterik Krall en de rebelse krijgster Jaylah. Laat je meevoeren op een reis door de iconische franchise en vier mee met de 50ste verjaardag van STAR TREK! Geniet van een hilarische bloopermontage en verken deleted scenes die je niet in de bioscoop te zien kreeg. Daarnaast bevatten deze sets ook een eerbetoon aan de Star Trek acteurs Leonard Nimoy en Anton Yelchin. De film pakt ook uit met een Dolby Atmos® soundtrack die specifiek voor thuisbioscopen gemixt werd. Deze unieke geluidservaring plaatst audio op elke denkbare locatie in de ruimte, ook boven de hoofden van de kijkers.

De versies

DVD
speelfilm in standaard definitie, 16:9
5.1 Dolby Digital: Engels, Frans,
ondertitels: Engels, Frans, Nederlands, Duits

• Blu-ray
speelfilm in hoge definitie 1080p, 16:9
alle bonusmateriaal*
5.1 Dolby Atmos: Engels
5.1 Dolby Digital: Frans, Duits
ondertitels: Engels, Engels doven en slechthorenden, Frans, Nederlands, Duits

• 4K Ultra HD (incl. Blu-ray)
4K UHD disc met speelfilm in ultrahoge definitie 4K, 16:9
Blu-ray disc met de speelfilm en alle bonusmateriaal*
5.1 Dolby Atmos: Engels
5.1 Dolby Digital: Frans, Duits
ondertitels: Engels, Engels doven en slechthorenden, Frans, Nederlands, Duits

• Blu-ray 3D (incl. Blu-ray en DVD)
Blu-ray 3D disc met speelfilm in 3D en hoge definitie 1080p, 16:9
Blu-ray disc met de speelfilm en alle bonusmateriaal*
DVD met de speelfilm in standaard definitie
5.1 Dolby Atmos: Engels
5.1 Dolby Digital: Frans, Duits
ondertitels: Engels, Engels doven en slechthorenden, Frans, Nederlands, Duits

*Bonusmateriaal
• Deleted Scenes – Ga voorbij de definitieve montage van de film met scenes die je niet in de bioscoop te zien kreeg.
• Beyond the Darkness – Maak kennis met de visionaire producer J.J. Abrams, regisseur Justin Lin en co-scenaristen Simon Pegg en Doug Jung terwijl ze de inspiratie bespreken voor de verhaallijn van Star Trek Beyond en die leven inbliezen.
• Enterprise Takedown – Wees getuige van hoe een schokkende aanval de USS Enterprise vernietigt. Actie die je op het puntje van je stoel laat zitten!
• Divided and Conquered – Ontdek hoe de filmmakers in Star Trek Beyond opnieuw grenzen verlegden door de bemanning van de Enterprise met de hachelijkste situaties uit hun leven te confronteren.
• A Warped Sense of Revenge – Maak kennis met de recentste slechterik uit het Star Trek-universim, Krall. Acteur Idris Elba onthult het achtergrondverhaal dat ten grondslag ligt aan de angstaanjagende ambities van zijn personage.
• Trekking in the Desert – Begeef je op de set van Dubai en ontdek hoe de futuristische architectuur van de stad de basis zou worden van de meest vernieuwende Starbase tot nog toe.
• Exploring Strange New Worlds – Ga samen met regisseur Justin Lin op tournee langs de ongelofelijke filmsets van Star Trek Beyond.
• New Life, New Civilizations – Bekijk hoe ontwerpers van special effects de uitdaging aangingen om niet minder dan 50 nieuwe buitenaardse soorten en rassen te scheppen, zodat de film op passende wijze de 50ste verjaardag van Star Trek kon vieren.
• To Live Long and Prosper – Reis doorheen de voorbije 50 jaar Star Trek met J.J. Abrams en de cast, terwijl ze herinneringen ophalen aan de evolutie van deze iconische scifireeks.
• For Leonard and Anton – Bekijk een ontroerend eerbetoon aan de legendarische Leonard Nimoy en het geliefde bemanningslid Anton Yelchin.
• Gag Reel – Deel in de pret met deze hilarische compilatie van bloopers op de set.

Star Trek Trilogy – Blu-ray en DVD boxsets
De STAR TREK TRILOGY Collections bevatten Blu-ray of DVD’s van STAR TREK (2009), STAR TREK INTO DARKNESS and STAR TREK BEYOND.

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

Eerste trailer TOMB RAIDER gelanceerd – Vanaf 15 maart 2018 te zien in de bioscoop

Het lot van de mensheid rust in haar handen. Alicia Vikander is Lara Croft.