zondag , 24 september 2017

Sony lanceert spectaculaire BRAVIA OLED A1 TV commercial

Sony lanceert ter ere van de nieuwe BRAVIA A1 OLED TV een reclamecampagne gebaseerd op het begrip ‘Earth Rising’. In de commercial doorkruisen de personages een woestijn op een sterrennacht. Vervolgens zijn zij getuige van de opkomende aarde. Aan het einde van de spot volgt de slogan ‘Experience a whole new world’; ervaar een compleet nieuwe wereld.

De Sony BRAVIA A1-serie biedt de beeldkwaliteit van OLED versterkt door de 4K HDR Processor X1 Extreme en ultieme geluidskwaliteit dankzij een Acoustic Surface-geluidssysteem. De meer dan 8 miljoen pixels zorgen voor een visuele ervaring met indrukwekkende zwarttinten, levendige kleuren, een dynamisch contrast, scherpe beelden en een brede zichthoek. De 4K HDR Processor X1 Extreme benut het maximale van OLED om een prachtig 4K HDR-beeld af te leveren.

Acoustic Surface-geluidssysteem

De innovaties van BRAVIA OLED gaan verder dan beeldprestaties. De A1-serie is de eerste TV die geluid uitzendt vanuit het scherm zelf. Dankzij het ontwerp resoneert het hele scherm met geluid dat rechtstreeks uit het scherm zelf afkomstig is. Zo ontstaat de perfecte synchronisatie van beeld en geluid, vanuit elke beeldhoek.

De KD-65A1 (65-inch) is vanaf nu beschikbaar in de Benelux voor een adviesverkoopprijs van € 6000. De KD-55A1 (55-inch) is beschikbaar voor € 4000.

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

NVIDIA kondigt nieuwe SHIELD TV bundel + Afstandsbediening aan

Vandaag beginnen de pre-orders voor een 16GB SHIELD TV, gebundeld met afstandsbediening voor een prijskaartje van €199! ...