zondag , 24 september 2017

Sea of Thieves Technical Alpha-update 0.1.1 verschijnt dit weekend

Sea of Thieves bevindt zich ver in de Technical Alpha fase en dit weekend breidt Rare de nieuwste content uit met Update 0.1.1: Taming New Seas.

Als je de ontwikkeling van Sea of Thieves volgt dan weet je dat we op een andere manier ons shared-world piraten avontuur bouwen dan onze vorige titels. Met de nadruk op betrokkenheid en feedback van de community nodigden we spelers eerder dan ooit tevoren uit voor de game.

 Dit ging van start met onze Technische Alpha in december vorig jaar en Technical Alpha-update 0.1.0: The Quest for Gold, waarin spelers nieuwe instrumenten en matchmaking mogelijkheden kregen. De update van dit weekend, 0.1.1: Taming New Seas, introduceert elementen die de manier waarop spelers de game ervaren verandert: zwaartekracht, implementatie van het voyage systeem, nieuwe regio’s en eilanden, en maniakale bewapende skeletten, om er een aantal te noemen! Het betekent ook dat we meer van onze Sea of Thieves Insiders willen uitnodigen om  onze verraderlijke wateren te ontdekken.

Gezien we Sea of Thieves verder ontwikkelen, zullen we aanvullende technische Alpha Updates hebben en zullen we steeds meer spelers uitnodigen naarmate we verder gaan met deze fase.

Bij elke technische Alpha Update voor Sea of Thieves, nodigen wij meer van onze Insiders uit om te helpen met het testen van de game- en het is niet te laat om mee te doen! Schrijf je vandaag nog in als potentiële tester.

De trailers waren al veelbelovend en dat de ontwikkelaars zoveel feedback vragen van de community is alleen maar geweldig! Wat zijn jullie verwachtingen voor Sea of Thieves?

About Sven Pieneman

Hoofdredacteur. De eerste eigenaar van een Playstation 4 in Nederland. WWE Fanaat.

Check Also

Dragon Ball Xenoverse 2 nu beschikbaar voor Nintendo Switch (Trailer)