donderdag , 21 september 2017

Sarah Chronis, Esmée van Kampen, Yootha Wong-Loi-Sing en Maryam Hassouni in romantische comedy Alles voor Elkaar

In Rotterdam zijn de opnames gestart van de bioscoopfilm Alles voor Elkaar. De hoofdrollen worden gespeeld door Sarah Chronis, Esmée van Kampen, Yootha Wong-Loi-Sing en Maryam Hassouni. Ook zijn er rollen voor o.a. Mark van Eeuwen, Oscar Aerts, David Lucieer en Jord Knotter. De romantische comedy draait rondom vier Rotterdamse vriendinnen die met de 30 in zicht twijfelen over de keuzes in hun leven. Alles voor Elkaar zal in het najaar van 2017 in de bioscopen te zien zijn.


Over de film
Vier hartsvriendinnen worden op de 30ste verjaardag van één van hen geconfronteerd met een filmpje uit hun middelbare schooltijd. Het is pijnlijk als ze zich realiseren dat ze hun verwachtingen van toen niet echt hebben waargemaakt. Sterker nog: zowel qua werk en carrière als qua gezinsleven en relatie staan ze totaal niet waar ze zichzelf op hun 30ste hadden bedacht. In enigszins beschonken toestand besluiten de vier dat het hoog tijd is daar verandering in te brengen.

Alsnog willen ze hun tienerdromen waar maken. Zo lang ze elkaar maar helpen, moet dat lukken. Maar het zijn juist de extra zetjes waarmee ze elkaar over al hun grenzen duwen die ervoor zorgen dat hun doelen steeds verder uit het zicht raken. De keuzes die ze maken, blijken zelfs alleen maar voor meer ellende, verwarring en moeilijke keuzes te zorgen. Daarbij ligt er nu een enorme bom onder de jarenlange vriendschap. Zijn de vier meiden misschien beter af zonder elkaar? En hoe krijgen ze hun leven weer terug op de rit voordat de volgende vriendin 30 jaar wordt.

De regie van Alles voor Elkaar is in handen van de Rotterdamse filmmaker Danny Stolker die hiermee zijn bioscoopfilm-debuut maakt. Liesbeth Strik en Dag Neijzen tekenen voor het script en de producent is Paul Voorthuijzen. De film wordt geproduceerd door PV Pictures in co-productie met de RTL. Entertainment One Benelux is verantwoordelijk voor de distributie, marketing en publiciteit. Alles voor Elkaar is in het najaar van 2017 in de Nederlandse bioscopen te zien.

Opnames te volgen op social media
Bijzonder is dat de opnames van Alles voor Elkaar te volgen zijn via social media. Zo wordt de instagram-pagina door de cast voorzien van Behind the Scenes foto’s en filmpjes. Op de facebook pagina is regelmatig via een livestream mee te kijken op de set.

Over de cast
De vier vriendinnen Sena, Nicole, Lina en Vanessa worden gespeeld door respectievelijk Maryam Hassouni (Doodslag, Soof), Sarah Chronis (Alleen maar Nette Mensen, Meiden van de Herengracht), Esmée van Kampen (Lieve Céline, Familie Kruijs) en Yootha Wong-Loi-Sing (Hoe duur was de Suiker). Mark van Eeuwen (Rendez-Vous, Kidnapping Freddy Heineken) kruipt in de rol van Mike die zijn hart verliest aan Vanessa. Jord Knotter (Sneekweek, Goede Tijden Slechte Tijden) speelt Bas, de man van Nicole en David Lucieer (Dokter Deen, Rokjesdag) is Gideon, de vriend van Sena. en Oscar Aerts (Hartenstrijd, Goede Tijden Slechte Tijden) is Kees, de man die zo verliefd is op Lina dat hij haar is gaan stalken.

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

Eerste trailer TOMB RAIDER gelanceerd – Vanaf 15 maart 2018 te zien in de bioscoop

Het lot van de mensheid rust in haar handen. Alicia Vikander is Lara Croft.