zaterdag , 23 september 2017

Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+: nieuwe werelden binnen handbereik

Samsung innoveert met als doel het dagelijks leven makkelijker en leuker te maken. Daarvoor breekt het regels. Zo zorgt het Infinity Display in de Galaxy S8 en Galaxy S8+ voor een meeslepende kijkervaring, zonder de smartphone zelf groter te maken. Met méér diensten, méér apps en een betere gebruikservaring is de Galaxy S8 een sprekend voorbeeld. De smartphone neemt taken uit handen en intensiveert ervaringen. De Galaxy S8 is zo ontwikkeld dat alle functies voor iedereen optimaal toegankelijk zijn. Goed doordachte oplossingen maken het eenvoudig alles uit je smartphone te halen wat voor jou belangrijk is, terwijl het design de gebruiksvriendelijkheid versterkt.

Samsung doet regelmatig onderzoek naar de wensen van gebruikers. Wat willen zij van een smartphone? Welke functies zijn overbodig en welke kunnen juist verbeterd worden? Bij iedere stap vooruit speelt Samsung zo direct in op wat mensen het liefst willen. Al enkele jaren was duidelijk dat mensen graag een zo groot mogelijk scherm willen, zonder dat de smartphone zelf groter wordt. Die tegenstelling is nu opgelost met het randloze design van de Galaxy S8 en Galaxy S8+. Met het Edge design deed Samsung in 2015 al een eerste stap in die richting, in de Galaxy S8 is de rand nu helemaal verdwenen. Voorheen was de rand onmisbaar omdat daarachter essentiële onderdelen van het binnenwerk zaten, zoals de bedrading. Door dit te veranderen, heeft het designteam de mogelijkheid gecreëerd het ontwerp zo vorm te geven dat de smartphone vrijwel volledig uit het Super AMOLED scherm bestaat. Zo ervaar je films en foto’s die je bekijkt en de games die je speelt extra intens. Geen smartphone van deze afmetingen heeft een scherm dat zo groot is en waar je zo in opgaat.

Daarnaast bevat de Galaxy S8 de snelste en meest efficiënte processor voor smartphones. Ongeacht hoe groot ze zijn, je downloadt bestanden in een oogwenk. Ook je apps draaien probleemloos. Als je de Galaxy S8 in de Gear VR met controller schuift, krijg je bovendien een vloeiende VR-ervaring. Graphics onderga je zonder enkele vertraging. Zo beleef je VR-avonturen als nooit te voren. De kleuren en contrasten op de Galaxy S8 zijn helder en levendig. Of je nu kijkt naar een wedstrijd of natuurprogramma, je ervaart de kleuren precies zoals ze zijn.

De navigatie van de Galaxy S8 werkt hetzelfde als bij eerdere Galaxy smartphones, alleen komen de toetsen pas tevoorschijn als jij ze nodig hebt. Het toestel is glad en egaal, wat in combinatie met de vloeiende randen zorgt voor een comfortabele grip. Nergens wordt de stroomlijn van de smartphone onderbroken. Je bedient de smartphone probleemloos met één hand en multitasken gaat probleemloos door het grotere scherm. Je focust op datgene wat jij wilt door de openstaande vensters groter of kleiner te maken.

De Galaxy S8 staat in alle omstandigheden voor je klaar. Of je nu natregent tijdens een wandeling of een modderige MTB-tocht maakt, de smartphone is beschermd met IP68 water- en stofdichtheid. Je gegevens zijn veilig doordat de Galaxy S8 is gebouwd op het veiligheidsplatform Samsung KNOX. De enige die toegang tot je smartphone heeft, ben jij. Je kiest zelf welke biometrische authenticatiemethode het beste bij je past, of dit nu de vingerafdrukscanner, irisscanner of gezichtsherkenning is.

Om het grensverleggende karakter van de Galaxy S8 en Galaxy S8+ kracht bij te zetten, starten Samsung en Cheil Amsterdam de Rulebreakers-campagne. Hiervoor zijn zes rulebreakers geportretteerd die de mentaliteit van Samsung en zijn gebruikers symboliseren. Mannen en vrouwen die niet geven om gebaande paden, meningen en protocollen. Millennials die grenzen verleggen op persoonlijk en professioneel vlak, zoals rapper Typhoon. In de eerste campagnefilm vertelt hij over de potentie die in ons allemaal schuilgaat.

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

NVIDIA kondigt nieuwe SHIELD TV bundel + Afstandsbediening aan

Vandaag beginnen de pre-orders voor een 16GB SHIELD TV, gebundeld met afstandsbediening voor een prijskaartje van €199! ...