woensdag , 20 september 2017

Rise of the Horde update en een gratis proefversie van Gears of War 4

Bereid je voor op de grootste update ooit in de geschiedenis van Gears of War 4 met de Rise of the Horde update die op 6 juni beschikbaar komt! En als je nog niet in het volgende hoofdstuk in de epische saga van Gears of War 4 bent gedoken, dan kun je later deze maand de game gratis proberen met onze proefversie!

Horde Update

Horde krijgt met de komst van Rise of the Horde 15 gloednieuwe Horde skills (3 per class) om te verzamelen, level 6 skills, loot drops, tuning veranderingen en nieuwe moeilijkheidsgraden! Een volledige lijst en uiteenzetting van alle 15 nieuwe skills zijn beschikbaar op GearsofWar.com.

Net zoals bij onze laatste grote update hebben we nog meer in petto voor Season Pass houders. Wanneer de update op 6 juni wordt gelanceerd, zullen Season Pass houders een exclusief Gear pack met 5 van de nieuwe Horde-skills, die in hun voorraad wachten, samen met een gratis Horde Expert pack krijgen!

Gratis proefversie van Gears of War 4

Xbox One en Windows 10 gamers die nog niet aan de Gears of War 4-ervaring zijn begonnen, kunnen van 9 tot 15 juni een proefversie van Gears of War 4 gratis downloaden! Alles wat je verdient in de proefversie is voor altijd van jou, waaronder prestaties, maps en campagneprogressie. Ga door naar onze officiële game trial pagina voor volledige informatie over alle aangeboden inhoud, samen met veel gestelde vragen.

Nieuwe moeilijkheidsgraden: Inconceivable en Ironman

Bereid je voor op het moeilijkste gevecht in de Gears of War geschiedenis met de nieuwe Inconceivable moeilijkheidsgraad, die zowel naar Campaign als Horde komt met de Rise of Horde. Net als Ironman mode, waar je niet dood moet gaan.

Verdien 500G aan nieuwe Achievements

Er komen 20 nieuwe Achievements beschikbaar met Rise of the Horde, die een extra 500G totaal Gamerscore biedt om te verzamelen in Gears of War 4!

Nieuwe maps

Deze maand keert een andere geliefde Gears of War 2 map terug: Avalanche, naast Gears of War 3 map: Rust Lung!

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

Xbox One X pre-orders vanaf vandaag beschikbaar & lijst Xbox One X Enhanced games groeit tot meer dan 130

Vorige maand op gamescom heeft Microsoft de pre-orders onthuld voor de Xbox One X Project ...