zondag , 24 september 2017

[Prijsvraag] Win The Witcher 3 Wild Hunt hier, WINNAAR IS BEKEND!

De winnaar is…. Ani Auditore da Firenze! We nemen contact met je op!

 

De game komt over een maand uit, en dat is natuurlijk een mooi moment om weer een game weg te geven. Wij hebben gekozen voor The Witcher 3.

The-Witcher-3-6-10-2014-screenshot-4

 

Hoe je deze game kan winnen? Simpel.

1: Deel dit bericht op je facebook of Twitter.
2: Like de facebook pagina
3: Vertel in de comments waarom jij hem wil winnen en voor welk platform. De keuze bestaat uit Xbox One, PlayStation 4 of PC.

De winnaar maken we een week voor release bekend zodat je de game op dag van de release binnen heb.

Met vriendelijke groet, en veel succes.
De Redactie

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

Star Trek Beyond win actie uitslag!

Het is eindelijk zo ver, na 2 lange weekjes wachten mogen wij eindelijk bekend maken ...

 • Arjan Bisschop

  Ik heb vorig jaar the witcher 1 & 2 gekocht. Eenmaal begonnen met spelen kon ik pas weer aan nieuwe games denken toen ik ze uit had gespeeld. Na een vrolijk Dragon Age uitstapje wordt het nu weer tijd om me weer volledig te kunnen verliezen in The Witcher!
  (en mocht ik de gelukkige zijn, dan graag op de PC) 😀

  • Om 21.00 gaan wij live op de livestream (Twitch) ! Volg de Livestream, want daar maken we de winnaar op bekend!

 • Tilimo

  Mijn broertje wil heel erg graag met mij gamen, maar onze interesses liggen ver uitelkaar. Tot nu. Het zou daarom geweldig zijn om dit spel te winnen, zodat ik eindelijk mijn broertje blij kan maken met een spel wat we allebij fantastisch vinden. (Ps. PS4 is mijn tweede naam

 • Marlies Schoor

  De jongens hier in huis zullen deze game, The Witcher 3 Wild Hunt, heel erg graag willen spelen op hun PlayStation 4

  • Om 21.00 gaan wij live op de livestream (Twitch) ! Volg de Livestream, want daar maken we de winnaar op bekend!

 • Pingback: The Witcher 3 komt met gameplay trailer | That's Gaming()

 • Leon beers

  Omdat deze game heel goed zou staan op mijn pc

  • Om 21.00 gaan wij live op de livestream (Twitch) ! Volg de Livestream, want daar maken we de winnaar op bekend!

 • Ani Auditore da Firenze

  ou ik wil The Witcher 3 winnen, omdat ik een fan ben van RPG games zoals Dragon Age, Mass Effect, Skyrim, Deus Ex etc. Ik had genoten van The Witcher en The Witcher 2 en wil het hoofdstuk van Geralt afsluiten. Besides, the 18+ scenes weren’t bad. At All. 😉 Voor Ps4 graag!

 • wil deze game graag winnen omdat het vorige deel ook zeer vermakelijk was en ik dan wat afwisseling heb van Destiny. Ik zou hem graag op de XboxOne hebben 🙂

 • Tom Bosman

  Net een nieuwe game pc en een nieuw spel is altijd leuk. 😀

  • Om 21.00 gaan wij live op de livestream (Twitch) ! Volg de Livestream, want daar maken we de winnaar op bekend!

 • Luuk Rademaker

  Ik heb net een ps4 gekocht en ik heb nog weinig games, dus nieuwe games zijn altijd welkom.
  En al helemaal omdat het The witcher 3 is!
  Ik ben erg benieuwd naar deze titel!
  Ook ben ik erg benieuwd naar de gameplay.

 • Laurens Jansen

  Ik wil The Witcher 3 winnen omdat ik van RPG openworld games houd zoals TheElderScrolls (Skyrim en Oblivion) en TheWitcher. En ik wil hem voor de PC, want ik heb een game-PC alleen heb geen vette games meer om te spelen.
  En het lijkt me een gewoon top titel!

  • Om 21.00 gaan wij live op de livestream (Twitch) ! Volg de Livestream, want daar maken we de winnaar op bekend!

 • Cas Maassen

  Sinds kort heb ik een PS4 met 2 games. Ik heb de Witcher 2 gespeeld en ik vond het erg leuk. Ik houd van openworld games want ze gaan nooit vervelen. Ik ben benieuwd naar dit spel, het ziet erg goed uit!