zondag , 24 september 2017

Pokemon Omega Ruby/Alpha Sapphire krijgt Mega Metagross

De derde generatie van Pokemon Games is bezig aan een beste facelift, en het bewijs daarvan word geleverd in de laatste trailer. De nieuwste trailer toont ons wat verbeterde visuals, en ook nog eens een nieuwe Mega Evolution. En Pikachu met kleding!!

De nieuwe Omega Ruby/Alpha Sapphire video toont ons de Gym Leaders en de Elite Four leden maar dan zichtbaar verbeterd kwa graphics. Om trainers te helpen op hun avontuur toont de nieuwe trailer ook nog een nieuwe evolutie voor de Steel/Psychic Pokemon Metagross.

En als laatste, er is een nieuwe look voor de terugkomende Pokemon Contest, en zoals elk stukje van deze game is ook deze verbeterd voor de nieuwe hardware. Je kan niet alleen je Pokemon aankleden, maar je kan nu ook deze Pokemon gebruiken aangekleed en al in het Pokemon-Amie systeem.

Gecombineerd met de nieuwe en verbeterde Secret Bases, begint het er op te lijken dat Omega Ruby en Alpha Sapphire een goede revival aan het worden zijn van de vorige versie. Beide games staan gepland voor een release op 21 november op de Nintendo 3DS.

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

Dragon Ball Xenoverse 2 nu beschikbaar voor Nintendo Switch (Trailer)