zaterdag , 23 september 2017

NVIDIA werkt samen met Activision en Bungie om ‘Destiny 2’ op de pc uit te brengen

NVIDIA, Activision en Bungie, de makers van de bekroonde Destiny game franchise, hebben vandaag aangekondigd dat zij samenwerken om de Destiny-franchise voor het eerst naar de pc te brengen met de hoogverwachte actie game Destiny 2.

NVIDIA heeft haar gaming- en pc-ontwikkelingsexpertise gebruikt om de geavanceerde gamingfuncties beschikbaar te maken voor Destiny 2 en heeft daardoor de groots mogelijke prestatievoordelen met de NVIDIA® GeForce® GTX 10-series GPUs voor PC-gamers.

“NVIDIA’s development resources, geavanceerde gaming technologieën en breedte van het GeForce PC-platform maken ze een waardevolle partner,” aldus Pete Parsons, CEO van Bungie. “Het GeForce PC-platform biedt technologieën en prestaties waarmee gamers het Destiny-universum kunnen zien zoals we het voor PC-spelers voor ogen hebben.

Destiny 2 is een first-person actie game en de evolutie van zijn bekroonde, internationaal erkende voorganger Destiny. De game biedt een indrukwekkend verhaal en een frisse start voor alle spelers, van casual tot competitief.

 

Destiny 2 geweldig op de pc.

De samenwerking van NVIDIA begon vroeg in het game development proces. De ingenieurs van het bedrijf kregen expertise en vanuit Bungie toegang tot game development resources en tools. De relatie werd uitgebreid met de NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti GPU’s die geselecteerd waren om het wereldwijde Destiny 2 debuut op PC te bedienen tijdens Activision’s gameplay reveal event, gehouden op 18 mei.

Destiny 2 zal profiteren van de geavanceerde technologiefuncties die het PC-platform biedt; zoals ondersteuning voor 4K-resolutie, onbeperkte framerates, volledige muis- en toetsenbordondersteuning met aangepaste keymapping, tekst chat, instelbaar zichtveld, gedetailleerde instellingen voor PC-instellingen en 21: 9 monitor ondersteuning.

In de aanloop naar de lancering van de game werken NVIDIA en Bungie samen om maximale prestaties en te garanderen en dat gamers ondersteuning krijgen voor functies en technologieën die alleen op het GeForce GTX PC gaming platform worden aangeboden, zoals Game Ready Drivers, NVIDIA G-SYNC ™ -monitortechnologie, geoptimaliseerde Speelbare instellingen en GeForce Experience.

 

Destiny 2 op PC in 4K op E3, alleen bij NVIDIA’s Booth

NVIDIA heeft tientallen GeForce GTX 1080 Ti-powered gaming PC’s gewijd aan Destiny 2 gameplay in 4K op de NVIDIA G-SYNC displays op stand nummer 5230 in de West Hall op de E3.

E3-deelnemers kunnen de Destiny 2 campaign op de PC spelen in de NVIDIA-stand. Een aantal wereldwijde influencers en pers zal ook voor het eerst hun eigen 4K PC gameplaybeelden van Destiny 2 kunnen vastleggen en delen.

 

4K PC Gameplay Trailer onthuld.

Het NVIDIA GeForce YouTube-kanaal heeft de allereerste PC-gameplay trailer voor Destiny 2 onthuld. Dit is de eerste 4K-resolutie van PC’s die in het openbaar worden gepubliceerd voor het spel. De trailer wordt aangedreven door een GeForce GTX GPU en draait op 60 frames per seconde.

 

Haal Destiny 2 met Select GeForce GTX Aankoop voor beperkte Tijd.

Ter gelegenheid van Destiny 2, die naar de computer komt, krijgen gamers die een GeForce GTX 1080 Ti of GeForce GTX 1080-grafische kaart, systeem of laptop kopen, Destiny 2 als het spel uitkomt en krijgen ze vroegtijdige toegang tot de pc beta.

Deze beperkte tijdsaanbod loopt vanaf 14 juni 2017 tot en met 27 juni 2017. Informatie is beschikbaar op http://www.nvidia.nl/graphics-cards/geforce/pascal/destiny-2-bundle

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

Game Ready voor Project Cars 2, 50.000 GeForce Experience Gebruikers Ontvangen Middle-earth: Shadow of Mordor

Het is een drukke week aangaande GeForce gaming nieuws, vandaar dat we al het nieuws ...