zondag , 24 september 2017

Nieuwe waterdichte WS620-serie Walkman met Bluetooth

De nieuwe water- en stofdichte WS620 Serie Walkman® van Sony kan gebruikt worden tijdens activiteiten op het land of in het water. Deze alles-in-één MP3-speler is in combinatie met draadloze Bluetooth®-technologie perfect voor een lange en intensieve work-out.

Draagbaar tijdens elk seizoenen

De WS620 Serie omvat de NW-WS623 (4GB) en de NW-WS625 (16GB). De walkmans® zijn bestand tegen temperaturen van -5 tot +45 graden. Daarnaast hebben beide een IP6X stofdichtheidsscore wat inhoudt dat het product is opgewassen tegen fijne stofdeeltjes, hierdoor een perfecte partner tijdens een work-out op het strand. Er komt geen zand in het apparaat en beide modellen zijn waterbestendig. De WS620 Serie kan gedragen worden in zowel het zwembad als in de zee voor wel 30 minuten lang en 2 meter diep onderwater.

Gebouwd voor snelheid, intensiteit en duurzaamheid

Deze Walkmans® zitten heel comfortabel door het ergonomische design en doordat de Walkmans daarnaast ook nog eens slanker, lichter en 35% kleiner zijn dan de vorige WS610 serie. Bovendien blijven de Walkmans® beter zitten door het verbeterde pasvorm. De WS620 Serie is te verkrijgen in het zwart, blauw, limoengeel en grijswit.

Veilig in vorm

Sony presenteert de eerste waterbestendige Walkman® met een unieke geluidsbeheersingstechnologie genaamd Ambient Sound. Daarmee blijven geluiden van buitenaf hoorbaar, ideaal voor een veilige work-out buitenshuis.

Altijd klaar voor actie

Quick Charge betekent dat de Walkman maar 3 minuten nodig heeft om op te laden voor 60 minuten luisterplezier. Daarnaast heeft de Walkman® een batterijduur tot wel 12 uur.

Lekker gemakkelijk

Wanneer de Walkman® is aangesloten op de computer is het direct mogelijk om audiobestanden te verslepen naar de Walkman. Op deze manier kan er gesport worden met slechts één toestel. Het is tevens ook mogelijk om een mobiel via Bluetooth® of One-Touch NFC te verbinden en zo muziek te streamen.

Model naam

NW-WS623
WS625

Intern geheugen

NW-WS623 4GB
NW-WS625 16GB

Leverbare kleuren

NW-WS623 Black, Blue, Lime Yellow, Grayish White
NW-WS625 Black

Mogelijke audioformaten

MP3; WMA (Non-DRM); AAC (Non-DRM); FLAC; Linear PCM

Waterbestendigheid

IP65/IP68 (IEC 60529) or equivalent

Bluetooth®

YES

NFC

YES

Microfoon

YES

Geluid Effect

Dynamic Normalizer

Music playback time

12 Hours(MP3 128kbps, Ambient Sound Mode Off) 10 Hours(Linear PCM 1411kbps, Ambient Sound Mode Off) 4 Hours(Bluetooth Playback, Ambient Sound Mode Off)

Oplaadtijd

Approx. 1.5 hours

Quick charge

Approx. 3 minutes charge enables up to approx. 60 minutes playback

Gewciht

Approx. 32g

Accessoires

Remote Commander[GA1] (NW-WS625 only) / USB Cradle / USB Cable / Earbuds (1 set) / Swimming Earbuds (1 set)/Adjustment band / Startup Guide

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

NVIDIA kondigt nieuwe SHIELD TV bundel + Afstandsbediening aan

Vandaag beginnen de pre-orders voor een 16GB SHIELD TV, gebundeld met afstandsbediening voor een prijskaartje van €199! ...