zondag , 24 september 2017

NIEUWE UPDATE SHIELD TV KENT TAL VAN NIEUWE FEATURES

Vanaf vandaag kunnen SHIELD TV-gebruikers genieten van nieuwe features die gepaard gaan met de SHIELD Experience Upgrade 5.2. Deze software komt met een reeks aan verbeteringen en nieuwe features, alsook updates van onze partner Plex waaronder Live TV, DVR en de mogelijkheid om data naar Network Attached Storage devices (NAS) te schrijven.

Plex in combinatie met SHIELD TV is het perfecte alles-in-een media powerhouse: Al je films, TV-shows, muziek en foto’s, lokaal opgeslagen en fraai getoond op het grote scherm, en naadloos gestreamd naar andere schermen via je SHIELD TV.

SHIELD TV is het enige apparaat dat zowel een Plex cliënt en een mediaserver is – hierdoor is het de enige energiezuinige oplossing die in staat is om jouw media op een server te laten draaien, je live TV te laten kijken, een opname in te plannen, opnames lokaal terug af te spelen, en opnames op diverse apparaten tegelijkertijd af te spelen zolang er maar een internetsignaal is. De premium service Plex Pass komt bovendien met een trits aan unieke features waaronder Plex Cloud, offline playback, ouderlijk toezicht, automatisch uploaden van foto’s vanaf mobiele apparaten, automatische AI-aangestuurde photo-tagging opties en meer!

Meer informatie over dit onderwerp vind je in onze blog post: http://shield.nvidia.nl/blog/cut-the-cord-with-plex-nl

Maar er is meer: om deze release te vieren, krijgen consumenten die nu SHIELD TV aanschaffen gratis een Plex Pass abonnement van zes maanden (goed voor €29,94 aan waarde) https://www.nvidia.com/nl-nl/shield/apps/cut-the-cord/

Aanvullende informatie over Plex, alsook nieuwe features en functionaliteiten door de SHIELD Experimenten Upgrade 5.2.:

  • Wegschrijven naar Network Storage (NAS)

SHIELD ondersteunt nu de mogelijkheid om via Network Storage op Plex data weg te schrijven. Hierdoor kunnen klanten TV shows en films direct opnemen op hun, aan hun netwerk aangesloten opslagmedia (NAS) via Plex. Bezitters van SHIELD kunnen nog steeds data lokaal, op adopted storage of externe opslagapparaten wegschrijven.

  • Bekijken en Opnemen van Live TV met Plex

Gebruikers kunnen met SHIELD TV en een Plex Pass, over-the-air uitgezonden TV op Shield in een resolutie van 1080 en 5.1 surround sound opnemen en bekijken.

SHIELD met Plex is een unieke, DVR-oplossing. Met deze release wordt SHIELD:

1.  De eerste streaming media player die Plex Live TV ondersteunt

2.  De enige streaming media player die je door shows en series laat browsen en opnemen middels een fraaie, grote interface op het grote scherm

Aangezien SHIELD de alles-in-een Plex client en server device van de industrie is, kun je nu direct DVR toepassen naar SHIELD en vervolgens deze content naar ieder apparaat, waar ook ter wereld streamen, met minimaal energieverbruik en – kosten. De DVR en Live-TV functies komen op verschillende momenten in verschillende landen beschikbaar de komende weken, beginnende in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Spanje en Italië.

  • Sluit een USB Tuner aan met Plex Live TV

NVIDIA en Plex hebben samengewerkt om USB-tuners op SHIELD te ondersteunen, waaronder de dual WinTV USB tuner van Hauppauge.

  • Aanvullende Upgrades

Additionele updates in deze release zijn onder andere network storage directory, verbetering qua connectiviteit, verbetering van de WiFi -prestaties en SHIELD controller. Zoals inmiddels bekend mag zijn, blijven we de SHIELD verbeteren, en dat doen we al sinds de lancering. Niet enkel voor nieuwe bezitters van SHIELD sinds dit jaar maar voor alle bezitters van SHIELD. Al hierboven genoemde updates gelden dus voor iedereen.

SHIELD Experience Upgrade 5.2 zal gradueel de komende weken uitgerold worden, beginnende vanaf vandaag. SHIELD Preview Program leden zijn de eerste die de upgrade zullen ontvangen.

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

Dragon Ball Xenoverse 2 nu beschikbaar voor Nintendo Switch (Trailer)