zondag , 24 september 2017

Nieuwe tools voor het beheer van reacties bij een YouTube-kanaal

Reacties in video’s vervullen een belangrijke rol bij het versterken van de band tussen YouTubers en hun volgers. Om discussies met volgers te vereenvoudigen en een nog persoonlijker tintje te geven, presenteert YouTube vandaag een aantal nieuwe functies voor het beheer van reacties.
  • Promoot een specifieke reactie door die bovenaan de feed vast te pinnen.
  • Geef op een nieuwe en eenvoudige manier erkenning aan leuke en interessante reacties door middel van hartjes. 
  • Volgers kunnen door middel van een gebruikersnaam met kleurmarkering direct zien dat een reactie van de YouTuber zelf is.
  • Daarnaast introduceert YouTube nog een nieuwe functie die het voor gebruikers mogelijk maakt potentieel ongewenste reacties ter beoordeling te laten vasthouden. Als gebruikers deze functie activeren, worden reacties door het YouTube algoritme vastgehouden. De gebruiker neemt de uiteindelijke beslissing deze reactie goed te keuren, te verbergen of bij YouTube te rapporteren.
Grip op de toon van discussies
YouTube kondigde eerder al een aantal tools aan om grip te houden op de toon van discussies.
  • Een aantal maanden geleden introduceerde YouTube een nieuwe functie die het mogelijk maakte het modereren te delegeren. Dat betekent dat gebruikers mensen die ze vertrouwen de mogelijkheid kunnen bieden om publieke reacties bij video’s te verwijderen.
  • Reacties die bepaalde woorden en zinsneden bevatten kunnen eerst ter beoordeling aan gebruikers worden voorgelegd voordat ze worden gepubliceerd.
Meer informatie en de volledige blogpost over de nieuwe tools kun je hier vinden.
youtube-zes-tools-voor-de-reacties-op-je-videos

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

Dragon Ball Xenoverse 2 nu beschikbaar voor Nintendo Switch (Trailer)