donderdag , 21 september 2017

Nieuwe Pókemon games aangekondigd via Pokémon Direct

Tijdens de vandaag gehouden Pokémon Direct-presentatie hebben Tsunekazu Ishihara, president en CEO van The Pokémon Company, en Junichi Masuda, directeur van GAME FREAK, binnenkort te verwachten Pokémon-titels voor Nintendo-consoles aangekondigd.

Pokémon komt later dit jaar met Pokkén Tournament DX op de Nintendo Switch. Vol met alle content van zowel de Wii U en de arcadeversies van Pokkén Tournament, gaat Pokkén Tournament DX met een scala aan spannende nieuwe mogelijkheden voor de ultieme Pokkén-beleving zorgen. Kenmerken van Pokkén Tournament DX zijn onder andere:

•    Overal en altijd Pokkén spelen op Nintendo Switch – Speel Pokkén Tournament DX in de tv-modus, in de handheld-modus of deel een Joy-Con-controller met een andere Trainer om, waar je ook bent, één-op-één te vechten in de tabletop-modus!
•    Een spiksplinternieuwe strijder — Decidueye betreedt het strijdtoneel, naast alle eerdere Pokémon uit de Wii U- en arcadeversies.
•    Nieuwe hulp-Pokémon – Litten en Popplio maken hun debuut om hulp te bieden tijdens het gevecht.
•    Team Battle-modus – Kies drie Pokémon en ga de strijd aan om als eerste alle Pokémon van je tegenstander te verslaan en als winnaar uit de bus te komen in de nieuwe Team Battle-modus.
•    Group Match-modus – Vind spelers met gelijke vaardigheden in vechtruimtes voor intense en leuke online gevechten.
•    Dagelijkse uitdagingen – Breng elke dag allerlei verschillende uitdagingen tot een goed einde.
•    Herhalingen van gevechten bekijken – Verfijn je vaardigheden door herhalingen van andere spelers te bekijken en jouw beste gevechten online te delen met de nieuwe herhalingsfunctie.
•    Direct de strijd aangaan – Alle personages en hulp-Pokémon zijn direct vanaf het begin van het spel beschikbaar.

Pokkén Tournament DX zal op 22 september 2017 worden geïntroduceerd op de Nintendo Switch.

Tijdens de Pokémon Direct-presentatie kregen de kijkers ook voorproefjes te zien van de nieuwste titels in de Pokémon-serie, Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon. Er werden twee nieuwe Pokémon-vormen getoond die herinneren aan die van de Legendarische Pokémon Solgaleo en Lunala. Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon zijn versterkt met nieuwe extra’s voor het verhaal en de kenmerken van Pokémon Sun en Pokémon Moon. De wereldwijde introductie vanPokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon staat op het programma voor 17 november 2017. Meer informatie over de spellen wordt later dit jaar bekendgemaakt.

Ook werd bekendgemaakt dat de tweede titels uit de Pokémon-serie, Pokémon Gold en Pokémon Silver, zullen gaan uitkomen op de Nintendo 3DS Virtual Console. Pokémon Gold en Pokémon Silver werden op 21 november 1999 in Japan geïntroduceerd als de tweede reeks titels in de Pokémon-serie. Deze spellen, die debuteerden als Game Boy Color-titels in Japan, worden zo omgebouwd tot Virtual Console-versies dat zij net zo op het scherm verschijnen als op de Game Boy Color. Beide titels zullen geschikt zijn voor de draadloze communicatiefuncties van de Nintendo 3DS, en Trainers kunnen alvast uitkijken naar gekoppeld ruilen en vechten tussen de Virtual Console-versies van Pokémon Gold en Pokémon Silver. Bovendien zullen deze titels geschikt zijn voor de Time Capsule-functie, waarmee spelers gekoppeld Pokémon kunnen ruilen tussen de Virtual Console-versies van Pokémon Gold of Pokémon Silver en de Virtual Console-versies van Pokémon Red, Pokémon Blue, of Pokémon Yellow in de Pokémon Centers binnen de spellen. Beide titels zullen geschikt zijn voor Pokémon Bank en worden deze herfst geïntroduceerd.

About Sven Pieneman

Hoofdredacteur. De eerste eigenaar van een Playstation 4 in Nederland. WWE Fanaat.

Check Also

Allereerste Nederlandse Esports Game Arena opent op vrijdag 13 oktober

p vrijdag 13 oktober opent de eerste Nederlandse Esports Game Arena zijn deuren aan de ...