zaterdag , 23 september 2017

Nieuwe Pokémon app vanaf vandaag beschikbaar – Magikarp Jump

The Pokémon Company International heeft vandaag bekendgemaakt dat Magikarp Jump nu kosteloos gedownload kan worden in de App Store en via Google Play.

Train je Magikarp om zo hoog mogelijk te stijgen in Magikarp Jump! De langzame Magikarp staat nu volop in de schijnwerpers met deze leuke nieuwe app voor iPhone-, iPad- en Android-apparaten. Je moet je Magikarp eten geven en trainen zodat de sprongkracht van deze Pokémon ongekende hoogtes bereikt. Vervolgens ga je de strijd aan om uit te vinden of jouw Magikarp de beste is. Kan jouw Magikarp het niveau van League Champion bereiken?

Als Magikarp tijdens jouw training wordt uitgeschakeld of zich terugtrekt bij het bereiken van level 20, begin je opnieuw met een nieuwe generatie Magikarp. Maar niet alle vooruitgang gaat verloren: jouw nieuwe Pokémon gaat iets sterker van start dan je vorige. Blijf elke Magikarp trainen tot deze de top van de toernooiladder heeft bereikt!

Houd tijdens de training van jouw Magikarp je ogen open voor Pokémon die je willen helpen. Sommige Pokémon die je tegenkomt geven je eten zodat jouw Magikarp goed gevoed blijft. Als je goed presteert in springtoernooien ontvang je foto’s van jouw prestatie. Je kunt deze foto’s online delen met je vrienden om aan iedereen te laten zien hoe goed je jouw Magikarp hebt getraind.

In Magikarp Jump kun je ook in-app-aankopen doen waar je echt geld kunt besteden voor allerlei zaken om je training te versnellen, je voedselvoorraad aan te vullen en om meer Magikarp te vangen. Je kunt ook decoratie kopen om de leefomgeving van jouw Magikarp aan te passen.

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

Game Ready voor Project Cars 2, 50.000 GeForce Experience Gebruikers Ontvangen Middle-earth: Shadow of Mordor

Het is een drukke week aangaande GeForce gaming nieuws, vandaar dat we al het nieuws ...