zondag , 24 september 2017

Nederlandse sci-fi film Rekindle met gamemodel Stefanie Joosten op Comic Con Ahoy – 4 en 5 maart

Comic Con Rotterdam is trots dat de nieuwe Nederlandse sci-fi film Rekindle op Comic Con in Ahoy gepresenteerd wordt. De hoofdrol wordt gespeeld door het Nederlandse gamemodel Stefanie Joosten, die bekend geworden is door haar rol als Quiet in de gamehit Metal Gear Solid V. Stefanie is zondag 5 maart aanwezig op Comic Con. Regisseur Callum Stamp (Dreamers) neemt niet alleen Stefanie Joosten mee naar Ahoy Rotterdam maar ook het FX make-up team van Rekindle, dat eerder werkzaam was voor The Waking Dead. De make-up artiesten zullen in de Rekindle pop-up stand demonstraties geven en liefhebbers omtoveren tot heuse Rekindle-aliens.

Stefanie-Joosten-3

Rekindle

In Rekindle groeit Mika (Stefanie Joosten) alleen op in de koude woestenij van Chomii, waar de meedogenloze Royals de scepter zwaaien. Op een noodlottige ochtend wordt Mika ingelijfd door een stelletje bandieten die haar op missie sturen om iets heel waardevols van de Royals te stelen. Dan start een intergalactische reis waar ze bizarre bondgenoten en gevaarlijke vijanden tegenkomen in uiterst wonderlijke werelden….

Stefanie Joosten

De Limburgse Stefanie Joosten woont sinds 2011 in Japan, waar ze al snel furore maakte als gamepersonage. Ze brak door als Quiet, een Lara Croft-achtig personage in de Metal Gear Solid V, van de vermaarde gameregisseur Hideo Kojima. Ook is ze in Japan zeer succesvol als model. Stefanie geeft zondag 5 maart acte de préséance op Comic Con en gaat op de foto met haar fans. Ook is ze aanwezig op het hoofdpodium in het Q&A-panel, waar tevens de eerste beelden van Rekindle te zien zullen zijn.

Comic Con Ahoy Rotterdam

Op zaterdag 4 en zondag 5 maart verandert Ahoy Rotterdam in een heus popcultuurparadijs, waar iedereen die gek is op comics, films, games, cosplay, sci-fi, fantasy, televisieseries en anime alles kan vinden wat zijn hartje begeert tijdens Comic Con Ahoy Rotterdam.  Tijdens Comic Con Ahoy Rotterdam zijn er onder andere workshops en demonstraties met acteurs, cosplay-activiteiten en lezingen/workshops over anime. Comic Con Ahoy is het ideale weekend voor zowelhardcore fans, popcultuurgeïnteresseerden als liefhebbers van films, series en comics.

 

Tickets

Bezoekers kunnen kiezen uit een dagkaart (€12,-) of een weekendkaart (vanaf €22,-). Met een weekendkaart heeft een bezoeker zowel op zaterdag als zondag toegang tot het terrein. Kinderen tot 8  jaar mogen gratis onder begeleiding van een volwassene naar binnen. Kinderen tot 12 jaar betalen €10,- entree. Voor meer informatie over de tickets klik hier.

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

IT grootste horrorfilm ooit in Nederland

De nieuwe verfilming van Stephen King’s bestseller IT is met een opbrengst van €3.083.101 de grootste horrorfilm ooit in Nederland. ...