zondag , 24 september 2017

Microsoft introduceert de volgende generatie van Skype

Microsoft introduceert vandaag de volgende generatie van Skype. Het gaat om een compleet vernieuwde Skype. Naast de bekende features zijn er nieuwe mogelijkheden toegevoegd om de ervaring van dagelijkse conversaties te verbeteren. 

Een kort overzicht van de vernieuwingen:

 

  • Verbeterde manieren om contact te leggen met je persoonlijke netwerk

De chat is naar voren gebracht en gecentreerd, dagelijkse momenten kunnen gedeeld worden met ‘Highlights’ en er is de mogelijkheid om uitdrukkingen/ emoticons in beeld te laten verschijnen tijdens het bellen.

 

 

  • Delen, chatten en creëren op slimme wijze vanaf de app

Verschillende bots en integraties, ook van derde partijen, bieden een rijkere chat-ervaring en zorgen voor meer plezier met je groeps-chat.

 

  • Ontworpen voor alle devices

Geschikt voor mobiel, desktop, Xbox en meer.

 

De vernieuwde Skype wordt vanaf vandaag wereldwijd gefaseerd uitgerold voor haar honderden miljoenen gebruikers en zal eerst beschikbaar worden voor Android. In de komende maanden wordt het ook beschikbaar voor iOS, Windows en Mac. 

Bezoek voor meer informatie het Skype blog en voor beeldmateriaal deze OneDrive.

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

NVIDIA kondigt nieuwe SHIELD TV bundel + Afstandsbediening aan

Vandaag beginnen de pre-orders voor een 16GB SHIELD TV, gebundeld met afstandsbediening voor een prijskaartje van €199! ...