dinsdag , 19 september 2017

Microsoft brengt Halo naar Showtime

Via onze vrienden van Gamespot kregen we dit bericht. Momenteel is Microsoft druk in onderhandeling om de Halo live-action serie naar de kabel te brengen in Amerika. Het zal dan gaan om het kanaal Showtime.

Microsoft’s Phil Spencer heeft laten weten dat de show niet gezien moet worden als opvullertje, maar dat het echt wat gaat worden. Nu is dit natuurlijk altijd afwachten. Daarbij zal Spielberg optreden als executive producer, hij zal daarin samen werken met ontwikkelaar 343 Industries en Amblin Television.

Volgens een rapport van Variety, is het plan om iedere aflevering eerst naar Showtime te brengen en daarna op de Xbox, maar dan met wat toegevoegde interactieve elementen. Deze interactieve elementen( waar Microsoft toch erg voorzichtig mee doet) is waarschijnlijk de reden voor de vertraging.

Eerder deze week liet Microsoft hun plannen omtrent Xbox TV al weten, daar werd alleen niks genoemd over een samenwerking met Showtime.

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

Horizon Zero Dawn ontvangt patch 1.33

Guerrilla Games heeft een nieuwe patch naar buiten gebracht voor Horizon: Zero Dawn. Update 1.33 ...