woensdag , 20 september 2017

MAAK KENNIS MET HET GAMBIT-SYSTEEM IN GLOEDNIEUWE TRAILER VAN FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE

Square Enix Ltd. heeft een nieuwe trailer onthuld voor het komende FINAL FANTASY® XII THE ZODIAC AGE. De trailer focust op het Gambit System, het baanbrekende gevechtssysteem dat spelers tijdens gevechten laat inspelen op elke situatie met aanpasbare, AI-gestuurde “Gambits”. Spelers kunnen hun personages en vaardigheden ook naar eigen wens ontwikkelen met het gloednieuwe Zodiac Job System, een verbeterd levelsysteem waarmee spelers elk personage twee van de twaalf FINAL FANTASY-jobs kunnen toewijzen, voor meer aanpassingsvrijheid dan ooit.

Naast de trailer is ook nieuw artwork onthuld van de beroemde artist Isamu Kamikokuryo. In tegenstelling tot de diepgaande blik op het gevechtssysteem in de Gambit-trailer, geeft het nieuwe artwork slechts een sfeervolle indruk van de rijke en adembenemende wereld van Ivalice, waar spelers doorheen kunnen trekken in FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE.

 

 

In FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE worden spelers verplaatst naar de prachtige wereld van Ivalice, waar magie alom tegenwoordig is en luchtschepen de hemel vullen. Het koninkrijk Dalmasca ligt in puin door de oorlog en wacht een onzekere toekomst. Prinses Ashe, de enige nog levende troonopvolger, wordt lid van het verzet om haar land te bevrijden. Daarbij vindt ze een onverwachte metgezel in Vaan, een jonge man die zijn familie in de oorlog verloor. Samen met hun bondgenoten vechten ze voor de bevrijding van hun moederland.

FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE is vanaf 11 juli 2017 verkrijgbaar voor de PlayStation®4. Ga voor meer informatie naar www.finalfantasyxii.com.

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

Xbox One X pre-orders vanaf vandaag beschikbaar & lijst Xbox One X Enhanced games groeit tot meer dan 130

Vorige maand op gamescom heeft Microsoft de pre-orders onthuld voor de Xbox One X Project ...