zondag , 24 september 2017

LOGAN – Beste openingsweeked ooit in Nederland voor een X-Men-film met Wolverine

Met zijn laatste optreden als het karakter Wolverine beleeft acteur Hugh Jackman het beste openingsweekend ooit in Nederland voor een X-Men-film waarin Wolverine een rol speelt. Met een box office van 957.693 Euro laat de actiefilm LOGAN titels als X-MEN: APOCALYPSE (740.100 Euro), X-MEN: DAYS OF FUTURE PAST (734.729 Euro) en THE WOLVERINE (579.040 Euro) achter zich.

In de nabije toekomst ontfermt een vermoeide Logan (Hugh Jackman) zich over de zieke Professor X (Patrick Stewart) in een schuilplaats op de grens met Mexico. Logan probeert zich te verschuilen voor de wereld en zijn nalatenschap. Maar als een jonge mutant op de vlucht voor duistere krachten zijn pad kruist, kan hij zich niet langer verstoppen.

De film beleefde zijn wereldpremière tijdens het filmfestival van Berlijn, op vrijdag 17 februari 2017 (buiten competitie).

LOGAN is vanaf nu in de Nederlandse bioscoop te zien, ook in IMAX en Dolby Cinema.

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

IT grootste horrorfilm ooit in Nederland

De nieuwe verfilming van Stephen King’s bestseller IT is met een opbrengst van €3.083.101 de grootste horrorfilm ooit in Nederland. ...