zondag , 24 september 2017

KontrolFreek bundelt krachten met Bigben Interactive voor uitbreiding naar de Benelux

Performance Gaming Gear™-bedrijf KontrolFreek® is een samenwerking gestart met Bigben Interactive om hun producten te distribueren in België, Nederland en Luxemburg. Het gaming gear-bedrijf krijgt zo toegang tot de belangrijkste retailketens in de Benelux om Performance Thumbsticks™ en andere gaming gear naar gamers in de Benelux te brengen.

“We zien de Benelux als grote kans om KontrolFreek wereldwijd verder te laten groeien,” zegt Ashish Mistry, President-directeur en CEO van KontrolFreek. “Met hulp van Bigben zullen we ons merk internationaal verder uitbouwen en onze producten brengen naar onze fans over de hele wereld.”

Bigben distribueert de complete productreeks van KontrolFreek in de Benelux, met naast de succesvolle FPS Freek® Inferno, GamerPack VX en Performance Grips™ ook gelicenseerde producten voor Call of Duty en Destiny.

Deze aankondiging volgt op diverse grote internationale partnerships die KontrolFreek de afgelopen zes maanden is aangegaan. Zo is KontrolFreek recent toegetreden tot de Spaanse en Italiaanse markten via winkels als GameStop, FNAC en meer, voor een totaal van 850 winkels in die landen. KontrolFreek wil een nog groter wereldwijd publiek bereiken met nieuwe samenwerking en retail-uitbreidingen die in de maak zijn. Zo wil KontrolFreek hun producten bij een steeds groter publiek van gamers toegankelijk maken.

Ga voor meer informatie naar KontrolFreek.com en volg het bedrijf op TwitterFacebook, YouTube en Instagram.

COD_SCAR_PS4_Package INFERNO_PS4_Package

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

Dragon Ball Xenoverse 2 nu beschikbaar voor Nintendo Switch (Trailer)