zaterdag , 23 september 2017

Koch Media en THQ Nordic kondigen partnerschap aan

Koch Media GmbH en THQ Nordic kondigen met trots een breed opgezet partnerschap aan voor de line-up van 2017 en later. Deze samenwerking, inclusief ELEX, het aankomende spel van Piranha Bytes, zal de markten in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië en de Benelux bedekken.

THQ Nordic is al jaren een succesvolle ontwikkelaar en uitgever en zal in 2017 premium titels blijven uitgeven waaronder: Spellforce 3, Battle Chasers: Nightwar, Aquanox: Deep Descent en The Guild 3.

Georg Klotzberg, Sales Director van THQ Nordic: “We hebben met Koch Media een sterke en respectabele partner, met een betrouwbaar verkoopconcept, verzekerd. Afgelopen jaren hebben we ons gefocust op onze internationale sales positionering en nu is het tijd om deze strategie te intensiveren binnen onze eigen markten. Het klinkt ongewoon, en dat is het ook, maar soms werken juist deze benaderingen.”

Dr. Klemens Kundratitz, CEO van Koch Media zegt: ”Wij hebben het succesverhaal van THQ Nordic een tijdje gevolgd evenals hun groeiende, sterke line-up. Met dit in gedachten zijn we trots op het feit dat we deze partnerschap zijn aangegaan. Wij kijken er nu al naar uit om aankomende games als ELEX en Spellforce 3 binnen onze eigen territoria te distribueren.”

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

Game Ready voor Project Cars 2, 50.000 GeForce Experience Gebruikers Ontvangen Middle-earth: Shadow of Mordor

Het is een drukke week aangaande GeForce gaming nieuws, vandaar dat we al het nieuws ...