donderdag , 21 september 2017

iOS-update van devolo Home Control app maakt het gebruikers nog makkelijker

Met de nieuwe, grote iOS-update van Home Control maakt devolo zijn app voor iOS devices nog beter. Vanaf nu kunnen gebruikers van de app alle instellingen op het vlak van scenario’s, regels, tijdcontrole-instellingen, groepen en notificaties in de app aanpassen. De nieuwe update zorgt voor een volledige configuratie van het complete Home Control-systeem via de app. De update voor Android-gebruikers volgt snel.

Alles volledig via de app: regels, scenario’s, groepen, tijdcontrole-instellingen en notificaties

De verschillende functies van de devolo Home Control-app zijn sinds de lancering twee jaar geleden continu uitgebreid. Met de nieuwste iOS-update kunnen gebruikers makkelijk regels, scenario’s, tijdcontrole-instellingen, toestelgroepen en notificaties meteen in de app aanpassen. De overeenkomende opties waren al beschikbaar, maar de gebruikers werden automatisch doorgestuurd naar devolo Home Control in de webbrowser. Die tussenliggende stap is nu verwijderd. Daardoor werkt devolo Home Control nog makkelijker en intuïtiever.

Updates voor devolo Home Control

Met de gratis update voegt devolo ook een belangrijke component toe aan zijn intuïtief Home Control-systeem. De ontwikkelaars in Aken werken voortdurend aan uitbreidingen en verbeteringen voor het complete Smart Home-systeem, waardoor gebruikers van bestaande installaties steeds kunnen profiteren van de nieuwe functies. Alle updates zijn gratis beschikbaar.

Prijzen en beschikbaarheid

devolo Home Control is in de winkel en online verkrijgbaar. De Home Control Starter Kit die bestaat uit een Centrale, Deur-/Raamsensor en Intelligent Stopcontact, is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 219,90 euro. Er zijn geen maandelijkse kosten voor de gebruiker.

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

Sony PRO Support beschikbaar in Nederland

Professionele fotografen met Sony camera’s kunnen vanaf vandaag gebruik maken van het PRO Support programma. ...